İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin 3 günlükken ameliyat olan bebeğinin sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin daha 3 günlükken ameliyat olan ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel'in sağlık durumu hakkında yeni gelişme yaşandı.

2021 yılında nikah masasına oturan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, 20 Ocak'ta ikiz bebeklerini kucağına aldı. Bebeklerden biri 3 günlükken kalbindeki rahatsızlıktan dolayı ameliyat oldu. Günlerdir hastanede tedavi gören İbrahim Ayel bebekten herkesi sevindiren güzel haber geldi.

YASEMİN ŞEFKATLİ MÜJDELİ HABERİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI!

Yasemin Şefkatli, bugün yaptığı paylaşımda bebeğinin taburcu olduğunun müjdesini verdi. İkizlerinin birbirinin elini tuttuğu bir kareyi yayınlayan Yasemin Şefkatli, "Aşklarım elleriniz hiç ayrılmasın. Ayeliko evine geldi" ifadelerini kullandı.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin 3 günlükken ameliyat olan bebeğinin sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

 

 

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin 3 günlükken ameliyat olan bebeğinin sağlık durumu hakkında yeni gelişme! ile ilgili etiketler İdo Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.