İdlib'de sivillere saldırı: 4 kişi hayatını kaybetti

Suriye'nin İdlib bölgesinde hain bir saldırı gerçekleşti. Esed rejimi blgesinden yapılan top atışı nedeniyle 4 sivil hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanlığı, saldırı sonrası gerekli karşılığın verildiğini bildirdi.

Suriye'nin İdlib bölgesine top atışıyla saldırı gerçekleşti. Saldırıda 4 sivil hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanlığı, "Rejim bölgesinden yapılan top atışları ile İdlib’de bulunan masum siviller hedef alınmış, 4 sivil hayatını kaybederken 4 masum sivil de yaralanmıştır. Belirlenen hedefler derhâl kara ateş destek vasıtalarımız ile ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir" ifadelerini kullandı.

İşte Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Rejim bölgesinden yapılan top atışları ile İdlib’de bulunan masum siviller hedef alınmış, 4 sivil hayatını kaybederken 4 masum sivil de yaralanmıştır. Belirlenen hedefler derhâl kara ateş destek vasıtalarımız ile ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir."

İdlib'de sivillere saldırı: 4 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Suriye İdlib Saldırı Milli Savunma Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.