İdil, 58 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı!

Gelen son dakika haberine göre; İzmir'deki Emrah Apartmanı enkazından yaklaşık 58 saat sonra 14 yaşındaki İdil Şirin yaralı çıkarıldı. AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu söz konusu gelişmeyi, ''Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun. 58'nci saatte bir kardeşimizi daha canlı çıkarıyoruz inşallah.'' diyerek duyurdu. İdil'in 8 yaşındaki kardeşi İpek ise yaşama veda etti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Emrah Apartmanı'ndaki arama kurtarma faaliyetlerini gerçekleştiren ekipler dinleme yaptığı sırada bir kişinin sesi duydu.

MUCİZE GERÇEKLEŞTİ

Sesin ardından faaliyetlerini hızlandıran AFAD ekipleri, çalışmaların 58'inci saatinde 14 yaşındaki İdil Şirin isminde bir kız çocuğu enkazdan çıkardı.

Haberi sosyal medya hesabından duyuran AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, ''Allahıma binlerce kere şükürler olsun. 58. Saatte bir kardeşimizi daha canlı çıkarıyoruz inşallah.'' diyerek duyurdu.

İdil, 58 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı!

KARDEŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İdil'in 8 yaşındaki kardeşi İpek'in ise yaşamını yitirdiği açıklandı.

İdil, 58 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı! - Resim : 2

İdil, 58 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı! ile ilgili etiketler İzmir deprem emrah apartmanı SES İdil Şirin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.