İddialar doğru çıktı! İsmail Balaban ile İlayda Şeker aşklarını böyle ilan ettiler

Survivor 2021 şampiyonu ve milli güreşçi İsmail Balaban'ın (34), Gönüllüler takımında yarışan İlayda Şeker (27) ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Gözlerin çevrildiği ikiliden itiraf niteliğinde bir paylaşım geldi. İlayda Şeker, araba içerisinde İsmail Balaban ile el ele romantik anlarını sosyal medyadan paylaştı.

Survivor 2021'de yarışırken Gamze Atakan ile nişanlı olan ve annesinin, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum. Tam bir yılan. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada." sözlerinden sonra Türkiye'ye döner dönmez ilişkisini sonlandıran İsmail Balaban yeni bir aşka yelken açtı.

'SENİNLE HER GÜNÜM GÜZEL SEVGİLİM'

Nişanlısından olaylı bir şekilde ayrılan Survivor'ın son şampiyonu güreşçi İsmail Balaban'ın yarışmadaki İlayda Şeker ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Nişanlısı Gamze Atakan'dan ayrılan İsmail Balaban, İlayda Şeker ile yeni bir aşka yelken açtı. İlayda Şeker yaptığı paylaşımda aşklarını ilan etti. Videoda konuşan Balaban, "Seninle geçen her günüm güzel geçer sevgilim" ifadelerini kullandı.

İkili geçtiğimiz haftalarda Antalya'da bir otelde birlikte görüntülenmiş ve aşk iddialarıyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmamışlardı. İkiliden İlayda Şeker cephesinden gelen video sürpriz aşkı gözler önüne serdi.

İddialar doğru çıktı! İsmail Balaban ile İlayda Şeker aşklarını böyle ilan ettiler ile ilgili etiketler Survivor ismail balaban İlayda Şeker

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.