İddia: Taksici köprüyü geçerken turistten vize parası aldı!

İstanbul'da kangrene dönüşen taksi sorunu konusunda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre bir taksici Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası’na geçen bir turistten vize parası adı altında 400 dolar aldı!

İYİ Parti'li İbrahim Özkan, İstanbul Büyükşehirler Belediye Meclisi’nin ekim ayı toplantısının dün yapılan birinci oturumunda, bir taksi şoföründen duyduklarını anlattı.

Özkan, yabancı bir profesörün Anadolu Yakası’na geçmek için taksiye bindiğini ancak yolculuk sırasında benzeri görülmemiş bir dolandırıcılığın kurbanı olduğunu iddia etti.

İYİ Parti'li Özkan yaşanan olayı şöyle anlattı;

"Gideceği oteli söyleyince taksi şoförü ‘Taksiyle Anadolu Yakası’na geçebilmemiz için önce vize almamız gerekiyor. Ben sizin için alırım, siz hiç zahmet etmeyin. Bedeli de kişi başı 400 dolar’ diyor. Söylediklerinin inandırıcı olabilmesi için de karakolun önüne geçiyor. Hatta hoca konferansa geç kalınca bu durumu konferansa düzenleyenlere anlatıyor. Yaptırım yok. O dolandırıcılığı yapmış olan arkadaş taksicilik yapmaya devam ediyor ve İstanbullu taksicileri temsil ediyor. O yüzden taksicilerin başkanına diyeceğim şudur, öncelikle kendi kendinizi düzeltmeniz lazım.”

İddia: Taksici köprüyü geçerken turistten vize parası aldı! ile ilgili etiketler Taksi Taksici İYİ Parti Turist Vize ibrahim özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.