İcralık borcu olan vatandaşlara müjde! Tasfiye edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, vatandaşların icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz" dedi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, varlık şirketlerine düşmüş borçların da bu aftan yararlanabileceğini duyurdu.

Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, icralık borcu olanları rahatlatacak bir müjdeyi verdi. 

Erdoğan, "icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz" dedi.

İşte o açıklama: 

"Bir diğer önemli müjdemiz ise icra takibine düşmüş dosyası bulunan vatandaşlarla ilgili müjdemizdir. Bugün aldığımız yeni kararla vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşülebilmesini ve böylece tasfiye edilmesini sağlıyoruz. Böylece 10 milyon dosya ve 5,5 milyon vatandaşımız icra takibinden kurtulacaktır.

Bir müjdemiz de 2022-2023 eğitim öğretim yılıyla ilgili hazırlıklarını yürüten ihtiyaç sahibi ailelerimize olacaktır. Bu ailelerimize daha güçlü destek vermek amacıyla ilave kaynak aktarımı yaptık."

 

İcralık borcu olan vatandaşlara müjde! Tasfiye edilecek! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan borç icra kabine toplantısı tasviye 2 bin TL
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.