İclal Aydın 15 yıl aradan sonra yeni albümüyle listelerde 2 numaraya yükseldi

İclal Aydın'ın 15 yıl aradan sonra 'Unutursun' adlı şiir albümü çıkardı. Dijital platformlarda ve müzik marketlerde büyük ilgi gören albüm listelere hızlı bir giriş yaptı.

Listelere 2 numaradan giriş yapan İclal Aydın, eserlerini; Cem Adrian, Ceren Çağatay, Cihan Mürtezaoğlu, Ender Balkır, Gökçe Bekaroğlu, Gökçe Kılınçer, Koray Avcı, Mümin Sarıkaya, Rubato gibi sanatçılar ile birlikte yorumladı.

DokuzSekiz Müzik’ten çıkan albümün müzik direktörlüğünü Volkan Akmehmet ve İnanç Şanver üstlendi.

Albümün lansmanı için, konuk sanatçıların da katılımıyla 25 Mayıs Perşembe günü BKM sahnesinde bir konser gerçekleşecek.

iclal

İLK KEZ BİR ROMANIN SOUNDTRACK’İ OLDU

İclal Aydın’ın şiirleri ile harmanlanan, tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde satışa sunulan ‘Unutursun’ albümü, İclal Aydın’ın aynı ismi taşıyan romanının da soundtrack’i…

Ve bu özelliğiyle de bir ilk.

İclal Aydın 15 yıl aradan sonra yeni albümüyle listelerde 2 numaraya yükseldi ile ilgili etiketler İclal Aydın şiir albüm 15 yıl sonra
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.