İçişleri'nden iki grup arasında çıkan kavgayı siyasete alet eden Ümit Özdağ'a yanıt

İstanbul Esenyurt’ta Filistinli bir kişiyle sigara isteme nedeniyle başlayan tartışma büyüdü. Bir grup mahalleli, yabancı uyruklu kişilerin dükkanlarının bulunduğu alışveriş merkezinin cam ve vitrinlerine zarar verdi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Yabancı düşmanlığı üzerinden oy avcılığı yapmaya çalışan Ümit Özdağ ve benzerlerine yazıklar olsun" dedi.

İstanbul Esenyurt’ta meydanda gelen olayda Filistinli bir kişiyle sigara isteme nedeniyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Bunun üzerine bir grup mahalle sakini yabancı uyruklu kişilerin dükkanlarının bulunduğu alışveriş merkezinin cam ve vitrinlerine zarar verdi.

OLAYLARIN ARDINDAN BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve özel harekat ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaparken bir kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, konuyla ilgili Twitter hesabından açıklamada bulundu.

İSMAİL ÇATAKLI: ÜMİT ÖZDAĞ VE BENZERLERİNE YAZIKLAR OLSUN

"Esenyurt’ta Filistinli bir kişiyle sigara isteme nedeniyle başlayan tartışma kolluk kuvvetlerimizin müdahalesi ile sona erdi. Sorumlular gözaltına alındı." diyen Çataklı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a tepki göstererek şunları söyledi:

"Yabancı düşmanlığı üzerinden oy avcılığı yapmaya çalışan Ümit Özdağ ve benzerlerine yazıklar olsun!"

İçişleri'nden iki grup arasında çıkan kavgayı siyasete alet eden Ümit Özdağ'a yanıt ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı Ümit Özdağ Esenyurt Kavga Zafer Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.