İçişleri Bakanlığı 'Hayal edemeyeceğimiz bir rakamdı' diyerek duyurdu: Operasyonlarda büyük başarı

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı düzenlediği aylık bilgilendirme toplantısında terörle mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda elde edilen başarıları açıkladı. 15 Nisan-1 Ekim arasında düzenlenen operasyonlarda 127 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Çataklı, "Yurt içindeki terörist sayısı 189'un altına düştü. Bu bizim hayal etmekte bile zorlandığımız bir rakamdı." dedi.

İçişleri Bakanı Yardımcısı ve Basın Sözcüsü İsmail Çataklı Ankara'da aylık bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çataklı, "15 Nisan-1 Ekim arasındaki operasyonlarda 287 barınma alanına 9 bin 600 operasyon planlandı, 10 bin 800 operasyon olarak tamamlandı. 39'u sözde üst düzey 127 terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.

İçişleri Bakanı Yardımcısı ve Basın Sözcüsü İsmail Çataklı Ankara'da aylık bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Çataklı'nın açıklamaları şöyle:

"Eylül ayı itibarıyla verileri sizlerle paylaşmak isterim. Terörle mücadelede teyakkuzu elden bırakamayız. Son terörist yok edilene kadar mücadelemiz kararlı şekilde devam etmektedir. Eren operasyonlarında 1 Ekim itibarıyla Sonbahar-Kış operasyonlarına geçtik.

15 Nisan-1 Ekim arasındaki operasyonlarda 287 barınma alanına 9 bin 600 operasyon planlandı, 10 bin 800 operasyon olarak tamamlandı. 39'u sözde üst düzey 127 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Yurt içindeki terörist sayısı 189'un altına düştü. Bu bizim hayal etmekte bile zorlandığımız bir rakamdı.

2021 Eylül ayında 11 bin 706 kırsal operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda arananlar listesinde turuncu kategoride 1, gri kategoride 4 olmak üzere 95 terörist etkisiz hale getirilmiştir."

İçişleri Bakanlığı 'Hayal edemeyeceğimiz bir rakamdı' diyerek duyurdu: Operasyonlarda büyük başarı ile ilgili etiketler Operasyon terörist ismail çataklı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.