İçişleri Bakanlığı düğmeye bastı: Köpekleri başıboş bırakanlara ceza yağdı!

Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırmasının ardından ülke genelinde artan pitbull vahşetleri sonrası İçişleri Bakanlığı düğmeye bastı. Bakanlıktan yapılan son dakika açıklamasına göre tehlike arz eden hayvanları besleyen 384 kişiye idari para cezası uygulandı.

Son dönemde sıkça artan tehlikeli köpek ırklarının saldırıları ardından Cumhurbaşkanı Erdoğa Belediye Başkanlarına talimat vermişti. 

Bu talimat sonrası hem belediyeler hem de İçişleri Bakanlığı düğmeye bastı. 

İçişleri Bakanlığı emniyet ve jandarma bünyesindeki Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma birimlerince 2020'den bugüne kadar tehlikeli köpek ırklarını çocukların oyun alanlarında ve vatandaşların yoğun olduğu yerlerde ağızlıksız, maskesiz gezdiren bin 964, Pitbull Terrier, Japanese Tosa gibi tehlike arz eden hayvanları besleyen 384 kişiye idari para cezası uygulandı.

 

 

 

İçişleri Bakanlığı düğmeye bastı: Köpekleri başıboş bırakanlara ceza yağdı! ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı pitbull
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.