İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabında, Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybetti yangının çıkış anına ilişkin görüntü paylaştı.

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabında, Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybetti yangının çıkış anına ilişkin görüntü paylaşarak, "İdari soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına ilişkin görüntü paylaştı. Yerlikaya paylaşımında, "Dün Beşiktaş Gayrettepe’de meydana gelen yangında maalesef 29 çalışan hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili iki müfettişimiz tarafından yürütülen idari soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı” ile ilgili etiketler Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.