İçişleri Bakanı Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez silahlı saldırıda öldürüldü

Trabzon'un Of ilçesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez, silahlı saldırıya uğradı. 5 el ateş edilen 59 yaşındaki Dönmez, hastanede hayatını kaybetti. Saldırgan Fatih U. ise gözaltına alındı. Dönmez ile zanlının arasında daha önceden adli makamlara dayanan husumet bulunduğu öğrenildi.

Trabzon'un Of ilçesinde Fatih U. adlı kişi ile ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Fatih U., belinden çıkardığı tabanca ile Dönmez’e 5 el ateş etti. Dönmez vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığıldı.

İçişleri Bakanı Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez silahlı saldırıda öldürüldü

İhbarla gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dönmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra Fatih U. silahı ile birlikte polise teslim oldu. Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

OF KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Of Kaymakamlığı, olayla ilgili yaptığı açıklamada; Sefa Dönmez ile zanlı Fatih U. arasında daha önce adli makamlara intikal eden bir husumet bulunduğunu bildirdi.

İçişleri Bakanı Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez silahlı saldırıda öldürüldü - Resim : 2

DHA

İçişleri Bakanı Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez silahlı saldırıda öldürüldü ile ilgili etiketler Trabzon Of sefa dönmez Süleyman Soylu'nun kuzeni silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.