İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan Kılıçdaroğlu'na ders gibi yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Kılıçdaroğlu'nun gündemi iyi takip etmediğini ifade ederek, "Kılıçdaroğlu gündemi iyi takip etmiyor. Umarız bilgileri bu açıklamadan öğrenir." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.

İBB ile ilgili incelemelerin mevzuat çerçevesinde gerçekleştirildiğini belirten Çataklı, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gündemi iyi takip etmediğini söyledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kılıçdaroğlu gündemi iyi takip etmiyor. Takip etseydi, İBB dosyaları ile ilgili Bakanımızın açıklamasını görür, bugünkü açıklamayı yapmazdı. Ancak sevindirici bir gelişme var, dosya sayısını öğrenmiş, diğer bilgileri de umarız bu açıklamadan öğrenir” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan Kılıçdaroğlu'na ders gibi yanıt

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan Kılıçdaroğlu'na ders gibi yanıt ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu İBB İBB soruşturma İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.