İçinde 2 aylık bebek olan araç alev topuna döndü

İstanbul Mahmutbey TEM-O 3 bağlantısında içinde 3'ü bebek 8 kişinin bulunduğu bir araç seyir halindeyken alev alev yandı. Aracı ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri söndürdü. Çocukların arasında 2 aylık bir bebeğin de olduğu öğrenildi.

İstanbul'da, Mahmutbey - TEM - O3 bağlantısında, içinde aile ve çocukların olduğu öğrenilen seyir halindeki bir 34 MD 2433 plakalı araç bir anda alev aldı.

Aracın alev aldığını fark eden sürücü aracı emniyet şeridine çekti. Bir anda alev topuna dönen araçtan sürücü ve ailesi bebeklerini alarak kendilerine araçtan dışarı attılar.

İçinde 2 aylık bebek olan araç alev topuna döndü

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araca müdahale ederek söndürdü. Polis ekipleri ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yolda güvenlik önlemi aldı. Yanan araç kullanılamaz hale gelirken, çekici tarafından yoldan kaldırıldı.

Otomobilin sürücüsü İbrahim Kalaycı, "Yolda ilerliyordum. Otomobil ön taraftan alev aldı. Hemen sağa çektim. Otomobilde 3 bebek vardı, 8 kişiydik. Sonra ailemi eve gönderdim" dedi.

İHA-DHA

İçinde 2 aylık bebek olan araç alev topuna döndü ile ilgili etiketler İstanbul TEM bağlantı yolu araç yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.