İçimizden Biri Dizisinden Flaş Karar! Aşk Bitiyor! Final Göründü! Yapımcı Açıkladı

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan ve sadece 4 bölüm yayınlanan, ilginç bir aşk hikayesi anlatılan İçimizden Biri dizisi sevenleri üzen bir karar aldığı öğrenildi.

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan ve sadece 4 bölüm yayınlanan, ilginç bir aşk hikayesi anlatılan İçimizden Biri dizisi sevenleri üzen bir karar aldığı öğrenildi. 

Çekimleri Muğla'da gerçekleşen Süreç film imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Ersoy Güler otururken senaryosu ise Gülbike Sonay Üte, Yelda Arıtaş Erdem, Müge Şeviker'e ait. İrlanda'lı bir papazın oğlu ve Türk bir ailenin kızı arasında ki imkânsız aşk hikayesi ve yaşanan olayları anlatan dizinin 4. bölümü yayınladı.

İçimizden Biri Dizisinin Oyuncuları Ve Konusu

Sevilen dizinin başrollerinde Bora Akkaş, Özge Yağız, Mustafa Avkıran, Derya alabora, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Renan Bilek ve Benian Dönmez gibi isimler yer alıyor. Dizide Hristiyan ve İrlanda'lı Adam ile Türk kızı olan Havva'nın komedi ile karışık dram yüklü imkânsız aşkının hikâyesi anlatılırken, ailelerin komik yaşantılarıda izleyenleri  keyifli anlar yaşatıyor.

İçimizden Biri Dizisinden Flaş Karar! Aşk Bitiyor! Final Göründü! Yapımcı Açıkladı

Güçlü bir aşk hikâyesinin mücadelesi ve güçlü kadrosu ile izleyici karşısına çıkan İçimizden Biri dizisi ilk bölümünde izleyiciye kahkaha tufanı estirmişti. Ancak sonraki yayınlanan bölümlerde istediği reytingleri elde edemeyen İçimizden Biri dizisinin final yapacağı gündemde ve sosyal medyada konuşulmaya başlandı. İlk üç bölümü Pazar akşamları yayınlanan dizinin  son bölümü ise Salı akşamı ekranlara gelmişti.

İçimizden Biri Dizisi Final Mi Yapıyor?

Bir süredir reytingleri düşen dizi yapımcısının son günlerde bir karar aldığı öğrenildi. İlk olarak 12 Eylül Pazar akşamları ekrana gelen İçimizden Biri dizisi bir süre önce, yayın gününü değiştirerek Salı akşamları yayınlanmaya başlamıştı.

İçimizden Biri Dizisinden Flaş Karar! Aşk Bitiyor! Final Göründü! Yapımcı Açıkladı - Resim : 2

Ancak yayın gününü değiştirmesi dizinin reytinglerini yükseltmeye yetmedi. Final yapan birçok yaz dizisinin ardından istediği reytingleri elde edemeyen İçimizden Biri dizisinin 6. bölümde final yapacağı konuşuluyor. 

İçimizden Biri Dizisinden Flaş Karar! Aşk Bitiyor! Final Göründü! Yapımcı Açıkladı ile ilgili etiketler İçimizden Biri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.