İçimizdeki Ateş Oyuncuları... İçimizdeki Ateş Konusu Nedir, nerede çekiliyor?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları Merak edilmeye Başlandı. Dört avukat arkadaşın hikayesini konu alan İçimizdeki Ateş'in yapımcılığını Öner Arslanel üstleniyor. İlk bölümü 23 Haziran 2022 Perşembe akşamı ekrana gelen İçimizdeki Ateş konusu nedir, nerede çekiliyor?

İçimizdeki Ateş Oyuncuları merak ediliyor. ATV Ekranlarında yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin konusu ve hikayesiyle ilgi çektiğini biliyoruz. Başarılı 4 avukat arkadaşın hikayesini konu alan İçimizdeki Ateş dizisi nerede çekiliyor sorusu da gündem oldu.

Yönetmenliğiniz Murat Onbul'un yaptığı projenin senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Nur Özlem Elginöz yapıyor. Peki İçimizdeki Ateş Konusu nedir, nerede çekiliyor?

İçimizdeki Ateş Konusu, iş dünyasına ilk adımlarını atan güçlü, zeki ve hırslı 4 gencin hayat hikayesini konu alan İçimizdeki Ateş dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden değerli isimler yer alıyor.

İÇİMİZDEKİ ATEŞ OYUNCULARI

Burak Sevinç,
Ceren Benderlioğlu,
İpek Filiz Yazıcı,
Atakan Hoşgören,
Gizem Arıkan,
Demirhan Demircioğlu,
Erdem Şanlı,
Bilgesu Kural

İçimizdeki Ateş Oyuncuları... İçimizdeki Ateş Konusu Nedir, nerede çekiliyor?

İçimizdeki Ateş Dizisi Nerede Çekiliyor?

Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Gizem Arıkan, Atakan Hoşgören gibi isimleri bir araya getiren yapım, ilk tanıtımı da ilgi odağı oldu. İçimizdeki Ateş dizisi İstanbul'da çekiliyor.

İçimizdeki Ateş Oyuncuları... İçimizdeki Ateş Konusu Nedir, nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler içimizdeki ateş konusu içimizdeki ateş oyuncuları içimizdeki ateş nerede
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.