Icardi'nin eşi Wanda Nara için korkutan 'Lösemi' iddiası

Galatasaray'da geçen yıl kazanılan şampiyonluğun en önemli isimlerinden olan Mauro Icardi'nin bu yıl takıma katılıp katılmayacağı hala merak konusu. Fakat Arjantinli yıldızın eşi Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın sağlık durumu ile ilgili kötü bir haber geldi. Arjantinli gazeteci Jorge Lanata, Wanda Nara'nın lösemi olduğunu iddia etti.

Arjantinli yıldız futbolcu Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara geçtiğimiz günlerde şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Arjantinli gazeteci Jorge Lanata, Wanda Nara'nın sağlık durumuyla ilgili üzücü bir iddia paylaştı.

"WANDA NARA LÖSEMİ OLDU"

Lanata, Radio Mitre'de yaptığı açıklamada Wanda Nara'nın lösemi olduğunu iddia etti. Gazeteci bu bilgiyi Nara'nın yakın çevresi ve doktorlarına dayandırdığını söyledi.

Icardi'nin eşi Wanda Nara için korkutan 'Lösemi' iddiası

Wanda Nara'nın şiddetli karın ağrısı gittiği hastaneden taburcu edildiği ancak 48 saat boyunca gözetim altında tutulacağı belirtildi.

Lanata, Los Arcos Sanatorium adlı hastanede yapılan testler sonucu Nara'da hematolojik bir hastalığa işaret eden yüksek beyaz kan hücresine rastlandığını ve damarında iltihaplanma olduğunu belirtti.

KEMİK İLİĞİ ÖRNEĞİ ALINACAK

Arjantinli Gazeteci Lanata, Wanda Nara'nın teşhisinin netleştirilmesi için kemik iliği örneği alınacağını ve Arjantin'deki lösemi merkezi Fundaleu ile temasa geçildiğini kaydetti.

Ayrıca Icardi'nin Wanda'yı tedavi için İtalya'ya götürmeyi düşündüğü de belirtildi.

Icardi'nin eşi Wanda Nara için korkutan 'Lösemi' iddiası - Resim : 2

Programının sunucusu Marina Calabro ise test sonuçlarının iki olasılığı gösterdiğini söyleyerek "Ya enfeksiyon ya da hematolojik bir sorun. Hangisi olduğunu bulmak için Icardi'nin eşinin bazı testlerden geçmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

BABASI KONUŞTU

Konuyla ilgili tek resmi açıklama Wanda Nara'nın babasından geldi. 

Nara’nın babası Andres, kızının “rutin kontrol için, kendini kötü hissettiği ve durumunu bilmek istediği için” hastaneye gittiğini ve taburcu olduğunu belirtti.

Lösemi konusunda herhangi bir yorum yapmadı.

LÖSEMİ NEDİR?

Lösemi, kan hücrelerinin anormal bir şekilde üretilerek kemik iliğinde biriktiği ve normal kan hücrelerinin yerini alarak vücudun normal işlevlerini bozduğu bir kanser türüdür. Kemik iliği, vücudumuzda kan hücrelerinin üretildiği yerdir.

Lösemi, genellikle beyaz kan hücrelerinin anormal şekilde çoğalmasıyla ortaya çıkar. Normalde, kan hücreleri vücudun ihtiyaçlarına göre üretilir ve eski hücrelerin yerini alır. Ancak lösemi durumunda, anormal hücreler kontrolsüz bir şekilde üretilir ve normal kan hücrelerinin yerini alır. Bu, bağışıklık sistemi, oksijen taşıma ve pıhtılaşma gibi önemli vücut fonksiyonlarını etkileyebilir.

Lösemi çeşitli tiplere ayrılır. İki temel lösemi türü akut lösemi ve kronik lösemidir. Akut lösemi, hızla gelişen ve tedavi edilmezse hızla ilerleyebilen bir durumdur. Kronik lösemi ise daha yavaş gelişir ve tedavi edilmezse uzun bir süre boyunca devam edebilir.

Löseminin belirtileri, kişiden kişiye ve lösemi tipine bağlı olarak değişebilir. Bunlar arasında yorgunluk, halsizlik, tekrarlayan enfeksiyonlar, kanama veya morarma eğilimi, ateş, kilo kaybı, kemik ve eklem ağrıları yer alabilir. Tanı için kan testleri, kemik iliği biyopsisi ve görüntüleme testleri gibi çeşitli tıbbi testler kullanılır.

Lösemi tedavisi, hastanın yaşına, genel sağlık durumuna, lösemi tipine ve evresine bağlı olarak değişir. Tedavi seçenekleri arasında kemoterapi, radyoterapi, kemik iliği veya kök hücre nakli ve hedefe yönelik ilaç tedavisi bulunabilir. Tedavi süreci genellikle uzun ve karmaşıktır ve doktorunuz tarafından önerilen spesifik bir plana dayanır.

Lösemi, erken teşhis edildiğinde ve uygun tedaviyle yönetildiğinde iyileşme şansı artar. Ancak, tedavi süreci zorlu olabilir ve bazı durumlarda lösemi tedaviye dirençli olabilir. Bu nedenle, düzenli sağlık kontrolü ve belirtiler açısından farkındalık önemlidir.

Icardi'nin eşi Wanda Nara için korkutan 'Lösemi' iddiası ile ilgili etiketler Wanda Nara Mauro Icardi Galatasaray lösemi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.