İcardi'nin eşi Wanda Nara kimdir? Maxi Lopez Wanda Nara olayı nedir?

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro İcardi’nin eşi Wanda Nara kimdir sorusu futbol severler tarafından merak edilmektedir. Ünlü isim, 2013 senesinde Maxi Lopez ile evliyken İcardi ile yaşadığı yasak aşk ile gündem olmuştu.

Galatasaray’a Fransa’nın PSG takımından transfer olan Arjantinli yıldız oyuncu Mario İcardi’nin eşi Wanda Nara sansasyonel olayları ile gündem olmuştu. 2020 senesinde verdiği cesur pozlarla olay yaratan Mauro Icardi'nin model eşi Wanda Nara, yıllar önceki aldatma hadisesi ile adından söz ettirmişti.

Arjantinli futbolcu Maxi Lopez ile evliyken Mauro Icardi ile aşk yaşayan güzel modelin yasak aşkıyla ilgili detayları ortalığı birbirine katmıştı.

Wanda Nara Kimdir?

Wanda Nara, 10 Aralık 1986 tarihinde Arjantin’in Buenos Aires kentinde dünyaya gelmiştir. 2005 ila 2006 yıllarında “Humor en Custodia” adlı bir tiyatro oyununda yardımcı oyuncu ve dansçı olarak kariyerine başlayan Nara, cast ajansları tarafından oldukça beğenilmişti.

İcardi'nin eşi Wanda Nara kimdir? Maxi Lopez Wanda Nara olayı nedir?

2006 ila 2007 yılları arasında “King Corona” adlı oyunda yer alan Wanda Nara, oyunun başrol oyuncusu tarafından taciz edildiği iddiasıyla ayrılmıştı. 2007 yılında, “Patinando por un Sueño” isimli bir realite şovuna katılarak dans becerilerini sergileyen ünlü model 2008 yılında Arjantinli futbolcu Maxi Lopez ile evlendi.

İtalya’ya taşındıktan sonra, oyunculuktan modelliğe kadar pek çok alan ile ilgilenen Nara, 2013 senesinde Maxi Lopez ile boşanmıştır. Lopez ile evliliğinden Valentino López, Benedicto López ve Constantino López isimlerinde üç çocuğu dünyaya gelmiştir.

Wanda, Maxi Lopez ile boşandıktan sonra, Arjantin milli futbol takımında top koşturan Maxi Lopez’den 9 yaş küçük Mauro Icardi ile dünya evine girmiştir. Bu evliliğinden ise Isabella Icardi ve Francesca Icardi Nara isimlerinde iki çocuğu dünyaya gelmiş ve 2015 senesinde de İcardi‘nin menajeri olmuştur. İcardi’nin 2019 yılında İtalyan kulübü İnter‘den, Fransız kulübü Paris Saint-Germain‘e transferinde etkili olmuştur.

Mirtha Legrand, Wanda Nara ve Diego Maradona arasında bir otel odasında cinsel ilişki yaşandığını ve gürültüden uyuyamadığını iddia etmiştir.

İcardi'nin eşi Wanda Nara kimdir? Maxi Lopez Wanda Nara olayı nedir? - Resim : 2

Wanda Nara Maxi Lopez Olayı Nedir?

İtalya'nın Crotone takımında oynayan Maxi Lopez, Sampdoria'da takım arkadaşı olduğu dönemde eşi Wanda Nara'yla ilişki yaşayan Mauro Icardi'yi affettiğini açıklamıştı. Mauro Icardi, aynı takımda oynadığı dönemde Maxi Lopez'in eşi ve 3 çocuğunun annesi Wanda Nara ile ilişki yaşamış ve Nara ile Lopez boşandıktan sonra Icardi ile Nara evlenmişti.

İcardi'nin eşi Wanda Nara kimdir? Maxi Lopez Wanda Nara olayı nedir? ile ilgili etiketler Galatasaray Wanda Nara mario icardi Maxi Lopez
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.