Icardi'den Ümit Özat paylaşımı: Ümit sözünü tut

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Ümit Özat sezon başında "Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım." demişti. Sosyal medyada tekrar gündem olan bu sözler sonrası Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Icardi de Ümit Özat'a çağrıda bulundu.

Sezon başında Icardi'nin transferiyle ilgili yorum yapan ve "Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım." diyen eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat'ın sözleri yeniden gündem oldu.

Ümit Özat sözünü tutacağını ve canlı yayında saçlarını boyayacağını söylemiş olmasına rağmen, Galatasaray'ın golcüsü Icardi'den de bir paylaşım geldi.

Icardi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ümit sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını biliyorum. Bütün taraftarım ve ben, seni sarı kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Icardi ayrıca Ümit Özat'ın saçlarının photoshop ile sarı-kırmızı boyatıldığı bir fotoğrafı da bu paylaşıma ekledi.

İşte o paylaşım:

Icardi'den Ümit Özat paylaşımı: Ümit sözünü tut

 

Icardi'den Ümit Özat paylaşımı: Ümit sözünü tut ile ilgili etiketler Mauro Icardi Ümit Özat Galatasaray Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.