Icardi'den "İyi futbolcu değil" diyen Manchester United efsanesine tarihi kapak

Manchester United - Galatasaray maçı öncesinde Mauro Icardi için "İyi bir futbolcu değil" diyen ManU efsanesi Paul Scholes adeta kapak oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray deplasanda Manchester United'ı Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'nin golleriyle 3-2 mağlup etti ve tarihi bir galibiyet aldı.

Galibiyet golünü atan Arjantinli yıldız Mauro Icardi, maç öncesinde kendisiyle ilgili kötü yorumlar yapan ManU efsanesi Paul Scholes'a adeta kapak yaptı.

"ICARDİ İYİ BİR FUTBOLCU DEĞİL"

Alex Ferguson'un United ile tarih yazdığı dönemlerde takımın en önemli isimlerinden olan kaptan Paul Scholes, maç öncesinde TNT Sports'a yaptığı açıklamada "Mauro Icardi iyi bir futbolcu değil" demişti.

Sosyal medyada bu sözler kısa sürede büyük tepki almıştı.

30 yaşındaki Mauro Icardi, Galatasaray'a Old Trafford'da Manchester United karşısında muhteşem bir golle galibiyeti getirdi ve kendisine 'İyi bir futbolcu değil' diyen Paul Scholes'a adeta bir kapak yaptı.

Icardi'den "İyi futbolcu değil" diyen Manchester United efsanesine tarihi kapak ile ilgili etiketler Mauro Icardi Manchester United Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.