İcardi ile aşk yaşadığı iddiasına Hadise'nin menajeri yanıt verdi

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan futbolcu Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı Öztürk, şarkıcı Hadise'nin, Galatasaray'da forma giyen Mauro İcardi'den hoşlandığını ve tanışmak istediğini söylemişti. Ünlü şarkıcı ve yıldız futbolcu arasındaki aşk dedikodularına, Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk yanıt verdi.

Şarkıcı Hadise, Galatasaray - Ümraniyespor karşılaşmasını Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs ile birlikte sahadan takip etmişti. Hadise'nin Galatasaray maçını izlemeye gitmesinin ardından çok konuşulan bir iddia ortaya atılmıştı.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Ebru Şancı, Hadise'nin, Galatasaray'da top koşturan Mauro İcardi'den hoşlandığını ve tanışmak istediğini öne sürerek canlı yayında şu açıklamaları yaptı: 'Bana Galatsaraylı bir futbolcunun eşi laf arasında söyledi. Aslında şu anda iki tarafta bekar. Olabilitesi de olan bir şey. Tescillendi gibi... Biri pop yıldızımız Hadise, diğeri de Galatasaray'ın şu anki yıldızı İcardi. Hadise geçen haftalarda Icardi'den elektrik aldığını, hoşlandığını söylemiş ve tanışmak istediğinin sinyalini vermiş. Bu bir iddia ama bunu bana söyleyen arkadaşım böyle söyledi. Size 'markajını aldı' demiştim. Geçen hafta size söylemiştim, dün de maça gitmiş. Hadise'yi daha önce hiçbir maçta görmemiştik. İcardi de boşandı. Ben bunu söyleyeyim, masada dursun. Çapkınlığıyla biliniyor İcardi. Hadise de öyle... İcardi'nin 5 çocuğu var, 3 çocuk da Hadise'den...''

Ebru Şancı'nın, Hadis ve Mauro İcardi hakkındaki iddialarının ardından ilk açıklama Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk'ten geldi. Habertürk'e konuşan Şentürk, aşk iddialarını yalanladı.

Şentürk, "Hadise Hanım, Mertens ve eşiyle Belçika'dan tanışıyor. Maçı da Mertens'in eşiyle izledi. Icardi hakkında çıkan haberlerin gerçeklik payı yok Hadise Hanım bu haberleri şaşkınlıkla izliyor." ifadelerini kullandı.

İcardi ile aşk yaşadığı iddiasına Hadise'nin menajeri yanıt verdi ile ilgili etiketler Hadise Mauro Icardi Ebru Şancı Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.