Icardi bu akşam da MANU'ya gol atarsa stadda Aleyna Tilki'nin şarkısı çalacak!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında evinde Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Kritik mücadele öncesinde Mauro Icardi ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı ve sarı-kırmızılı taraftarlar adeta isyan etti.

Galatasaray'ın kritik Manchester United maçı öncesi ortaya atılan bir iddia taraftarları ikiye böldü.

Cimbom'un yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin Manchester United maçında gol atması durumunda, stadyum hoparlörlerinden bu kez 'Aşkın Olayım' çalmayacak.

ALEYNA TİLKİ KARARI TARAFTARLARI ÇILDIRTTI

İddiaya göre Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi bu akşam ManU'ya karşı gol atması halinde RAMS Park'ta Aleyna Tilki'nin "Başıma belasın" şarkısı çalacak.

Galatasaraylı taraftarlar ise artık ikonikleşen Mauro Icardi - Aşkın olayım gol sevincinden vazgeçilmesine tepkiyel yaklaşıyor.

Sosyal medyada "Adam Aşkın Olayım çalsın diye gol atıyor resmen. Saçmalamayın", "Böyle bir hata yapılmasın" şeklinde tepkiler yükseliyor.

Icardi bu akşam da MANU'ya gol atarsa stadda Aleyna Tilki'nin şarkısı çalacak! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Mauro Icardi Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.