Icardi atıyor, Cimbom şampiyonluğa koşuyor!

Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-0'lık Galatasaray galibiyeti ile tamamlanmıştı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 13. ve 63. dakikalarda Mauro Icardi kaydetmişti. Galatasaray'a şampiyonluk yolunda en büyük desteği veren futbolculardan biri de Mauro Icardi oldu. Oynadığı oyunla lige damgasını vuran Galatasaray'ın Arjantinli süperstarı Mauro Icardi, Sivasspor maçında da galibiyet gollerini kaydetti.

Arjantinli süperstar, ileri uçta rakip tanımazken, adeta durdurulamayan bir performans sergiledi. Özellikle takımının en ihtiyaç duyduğu anlarda sahne alan Arjantinli süperstar, Sivasspor mücadelesiyle birlikte ligde toplamda 19 gole ulaştı.

Fanatik'in derlediği habere göre; 30 yaşındaki futbolcu, ayrıca sarı-kırmızılı takımın çıktığı son 7 lig maçına da damga vurdu. Bu süre içerisinde Cimbom, 19 kez rakip fileleri havalandırırken, gollerin yarısından fazlasında Icardi'nin imzası vardı.

VALENCIA'YI GERİDE BIRAKTI

Yıldız futbolcu, bu süre içerisinde 10 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Öte yandan Icardi, ligin ikinci yarısında da rakiplerine açık ara fark attı. Tecrübeli santrfor, ligin ikinci yarısında tam 14 gol atarken, bu bölümdeki krallık yarışında Enner Valencia'yı (13) geride bırakarak zirvenin sahibi oldu.

AKTÜRKOĞLU İLE MÜTHİŞ UYUM

Bu arada Aslan'da Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi arasındaki uyum da gözlerden kaçmadı. İkili, şampiyonluk yarışına büyük katkı verirken, birbirlerine yaptıkları asistlerle de sezona damga vurdular. Kerem, Icardi'ye tam 5 gol pası verirken Icardi ise takım arkadaşına 3 asist yaptı. Birbirlerine yaptıkları asistler ile 8 gole doğrudan etki eden süper ikili, bu alanda da ligdeki tüm rakiplerini arkalarında bıraktılar.

Icardi atıyor, Cimbom şampiyonluğa koşuyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.