İbrahima Balde: Giresunspor’u küme düşmek için şampiyon yapmadık

İbrahima Balde: "Giresunspor bir aile takımı, birlik beraberlik takımı. Şu anda bulunduğumuz konum tatmin edici değil ama inşallah bu birlik ve beraberlikle bugünleri hep beraber atlatacağız. Giresunspor’u küme düşmek için şampiyon yapmadık."

Giresunspor'un geçen sezon Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan Senegalli golcü Ibrahima Balde, "Giresunspor’u küme düşmek için şampiyon yapmadık" dedi.

Süper Lig'in ilk 12 haftasında iki galibiyetle 10 puan toplayan ve milli araya Sivasspor'la deplasmanda 0-0 berabere kalarak giren Yeşil-Beyazlılar, 13. haftadaki Yeni Malatyaspor maçına hazırlanıyor.

Antrenman öncesi İHA'ya konuşan Balde, alt sıralardan birlik ve aile ruhuyla çıkacaklarına inandığını belirterek şunları söyledi:

"Giresunspor bir aile takımı, birlik beraberlik takımı. Şu anda bulunduğumuz konum tatmin edici değil ama inşallah bu birlik ve beraberlikle bugünleri hep beraber atlatacağız. İşimiz gereği hepimiz stres yaşayabiliyoruz. Bu işimizin doğasında var ama bunları hep birlikte aşacağız. Çünkü daha önce de söylediğim gibi Balde, Umut, Doukara veya hocamız tek başına yapamaz."

"Biz bir şeyleri başaracaksak hep birlikte başaracağız. Bu şekilde başarıya ulaşacağız. Şu anki pozisyonda olmamızın sebebi biziz aslında. Biz buradaysak bu durumdan da biz çıkacağız. Bu kadar emeği küme düşmek için yaptığımıza inanmıyorum. Daha iyilerini yapacağız ve aile olarak bunu başaracağız."

İbrahima Balde: Giresunspor’u küme düşmek için şampiyon yapmadık

SÜPER LİG'DE GOL SEVİNCİ YAŞAYAMADI

Taraftarları tribünlerde görmekten güç kazandıklarını ifade eden Balde, “Giresun’da olduğum için, Giresunspor’da oynadığım için çok büyük mutluluk duyuyorum. Başkanımıza çok büyük saygı duyuyorum. Buraya gelip onun için oynadığım için çok mutluyum. Çılgın taraftarımızı çok seviyorum. Onları her zaman stadımızda görmek istiyorum. Onların gelip rakip üzerinde baskı kurduklarını görünce bu mutluluk artıyor. Bizler üzerinde baskı kurduklarında da bizlerin onlar için bu işi yapmamız gerektiğini daha fazla hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

Karadeniz ekibine 2020 yazında İspanya'nın Real Oviedo takımından transfer edilen 32 yaşındaki santrforun Süper Lig'de henüz golü bulunmuyor.

İbrahima Balde: Giresunspor’u küme düşmek için şampiyon yapmadık ile ilgili etiketler giresunspor İbrahima Balde Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.