İbrahim Üzülmez'den Şenol Güneş'e eleştiriler... "Türk halkından özür diliyoruz de hocam"

A Milli Takım'ın EURO 2020'de yaşadığı hezimete rağmen kendisini başarısız görmeyen, futbolcuların nedenini anlamadığı bir şekilde "durduğunu" ifade eden teknik direktör Şenol Güneş'e en sert eleştiri İbrahim Üzülmez'den geldi. "Deli İbo" sözünü sakınmadı....

EURO 2020'de 24 takım arasında 24. olan A Milli Takım'da eleştiri okları teknik direktör Şenol Güneş'e yönelmişti. İstifası beklenen tecrübeli çalıştırıcı, "Bu takımı buralara ben getirdim, hedefim 2022 Dünya Kupası" diyerek görev devam edeceğini açıklamıştı. Meslektaşı İbrahim Üzülmez, Şenol Güneş'e eleştirilerde bulundu.

Skorer'e konuşan "Deli İbo", "Şenol hoca bu ülkenin yetiştirdiği en önemli teknik adamlardan biridir. Hocam bitmiş artık turnuva, en kötü oynayan takımız. Basın toplantısı yapıyorsun, İtalya’nın ısınması böyleydi, Dorukhan şöyle yapması lazım. Bitti artık yani çık yapamadım Türk halkından özür diliyoruz de hocam" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

BUNU YAPMAK ÇOK MU ZOR?

Son olarak Ankaragücü'nü çalıştıran ve şu an boşta olan deneyimli teknik direktör, A Milli Takım'ın hocasını şu sözlerle eleştirdi: "Bunu yapmak çok mu zor? Başarı da alkışladık tabii ki. Ama şimdi gelinen noktada turnuvanın en kötü takımıysak yapamadık özür diliyoruz de. İtalya’nın ısınmasını deme hocam. Sen de ısın. O mücadeleyi o coşkuyu göster. Beklentimiz buydu.

"Taylan’ın sakatlanması, Dorukhan’ın yurt dışına gitmesi. Bize ne kardeşim kaç yaşında adam. Bunları mı konuşacağız Şenol hocam? Burada bir başarısızlık var ve başarıyı kabullenen yok. Ne federasyon ne hoca. Sadece suçlu oyuncular mı yani ? Benim gittiğim takımlarda ilk beni gönderdiler oyuncular hala oynuyor. Devam ediyorlar. Buradaki süreçte herkesin o özeleştiriyi yapması lazım."

İbrahim Üzülmez'den Şenol Güneş'e eleştiriler... "Türk halkından özür diliyoruz de hocam"

"Dorukhan’a mı takalım şimdi kafayı. İyi futbolcudur. Akıl hocaları vardır. Atsın imzayı. Ben 11 sene Beşiktaş’ta oynadım böyle sıkıntılar yaşamadım. 5 dakikada anlaştık. O zaman bize bir kahve söylerlerdi. 3 dakikası kahve içmekle geçerdi, 2 dakikası ne veriyorsunuz abi tamam atardık imzayı. Şimdi menajerler var onlar var bunlar var."

SERGEN YALÇIN LARİN'İ KRAL YAPTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile yönetim arasındaki imza anlaşmasının uzamasıyla ilgili de konuşan Üzülmez, şunları söyledi: "Orada aralarındaki görüşmeyi bilmediğimiz için sağlıklı bir yorum yapamayız. Ancak bu geç kalınmış bir imza. Sergen Yalçın Beşiktaş’ta 2 şampiyonluk yaşamış. Bir Larin’i bile sol açıkta kral yaptı. Emeğini göz ardı edemeyiz. Ghezzal inanılmaz performans sergiledi. Rosier şimdiden Beşiktaş tişörtü ile idman yapıyormuş. Bunu yapan Sergen Yalçın’dır.

O yüzden bir an önce anlaşılması gerektiğini söylemiştim. Taraftar Sergen’i zaten çok seviyor. Şimdi bundan sonraki süreçte Şampiyonlar Ligi’nde en iyi şekilde ülkemizi temsil etmek için en iyi kadro kurularak çalışılması lazım. Sayın Ahmet Nur Çebi’yi de takdir ediyorum. Sonuna kadar Beşiktaş’ın her kuruşunu gözetiyor. Ben Beşiktaş camiasında daha iyi işler olacağına inanıyorum"

BOUPENDZA FENERBAHÇE'DE YAPAMAZ

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Hatayspor'un gol makinesi Boupendza'ya ilgili görüşlerini de paylaşan İbrahim Üzülmez, "Anadolu kulübünde yapacağınız 2-3 pas hatası gözükmüyor ancak büyük takımda yapacağınız her eylem dikkatle izlendiği için bazen o Anadolu kulüplerindeki performansınız yeterli olmayabiliyor. Bir tık daha üstüne çıkmak gerekiyor. Fenerbahçe’ye gelen oyuncular kötü oyuncular değil. Beklenti yüksek burada. Boupendza’nın güçlü ve süratli bir yapısı var. Fenerbahçe o kadar büyük alanda oynayan bir takım değil ama. Bu oyuncu Hatay’da bulduğu o alanı Fenerbahçe’de bulamayabilir. Dar alanda bu oyuncu ne verebilir o önemli. Boupendza’nın geniş alan oyuncusu olduğunu düşünüyorum. yüzde yüz başarılı olur da diyemem transfer olursa" şeklinde konuştu.

İbrahim Üzülmez'den Şenol Güneş'e eleştiriler... "Türk halkından özür diliyoruz de hocam" ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş İbrahim Üzülmez A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.