İbrahim Tatlıses'ten skandal Hülya Avşar itirafı! O öpüşme hakkında ilk kez konuştu! Hülya'nın hoşuna gitmeyecek

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten yıllar sonra bir itiraf geldi. İbo Show'un sezon finalinden sonra ortalıklarda görünmeyen sanatçı, Hülya Avşar ile olan öpüşme sahnesi hakkında ilk kez konuştu. Skandal açıklamalar Hülya Avşar'ın hoşuna gitmeyecek!

Yıllar sonra İbo Show ile ekranlara dönen ve her Cumartesi Star Tv'de izleyicinin karşısına çıkan türkücü İbrahim Tatlıses, programın sezon finali yapmasının ardından tatile çıktı. Her hafta birbirinden değerli sanatçıları programında ağırlayan Tatlıses, eski rol arkadaşı Hülya Avşar'ı da ikinci bölümde konuk etmişti.

Tatlıses, 1985 yılında Hülya Avşar ile birlikte rol aldığı "Mavi Mavi" adlı filmde yer alan öpüşme sahnesi ile ilgili ilk kez konuştu. Hatırlanacağı gibi Hülya Avşar öpüşme sahnesi ile ilgili şunları söylemişti:

Hülya Avşar yıllar sonra o sahne hakkında konuştu: Sadece beni değil  herkesi öyle öpüyordu - Haberler Magazin

"İbrahim'in sadece beni değil herkesi öyle öptüğünü düşünüyorum. O sahnede biraz fazla samimiyet var bence." Avşar kızının bu açıklamaları sosyal medyada da kendine fazlaca yer bulmuş hatta yok artık dedirtmişti.

Hülya Avşar'dan yıllar sonra gelen İbrahim Tatlıses itirafı

Ünlü Türkücü, açıklama sonrası yanıt verdi. Tatlıses, Mavi Mavi, filminin çekimlerinde birlikte rol aldığı arkadaşı Avşar'ı gerçekten de onun dediği gibi samimi bir şekilde öptüğünü, hatta bir ara rolden çıktığını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses'ten skandal Hülya Avşar itirafı! O öpüşme hakkında ilk kez konuştu! Hülya'nın hoşuna gitmeyecek ile ilgili etiketler Hülya Avşar İbrahim Tatlıses opüşme mavi mavi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.