İbrahim Tatlıses'ten Pınar Deniz'e destek: ''Ben seni anlıyorum''

48. Pantene Altın Kelebek'te dünyayı kurtarmak için oyuncu olduğunu söyleyen Pınar Deniz'e sosyal medyadan eleştiri yağmış, ardından da yaptığı konuşmanın dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın 5 yıl önce yaptığı konuşmadan alıntı olduğu ortaya çıkmıştı. İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'ten Pınar Deniz'e destek geldi.

Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran oyuncu Pınar Deniz, ''En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'' aldığı 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı konuşma ile eleştirilerin hedefi olmuştu. Dünyaya kurtarmak için oyunculuk yaptığını söyleyen Deniz, "İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim" şeklinde konuşmuştu.

Daha sonra ise Pınar Deniz'in bu konuşmasının, Rihanna'nın 5 sene önce Harvard'da yaptığı konuşmayla neredeyse aynı olduğu ortaya çıkmıştı. Ödül aldığı sırada yaptığı konuşmayla günlerdir adından söz ettiren Pınar Deniz'e ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten destek geldi.

pınar deniz


''ALDIĞIN ÖDÜL SANA HELAL OLSUN''

Twitter hesabından konuya ilişkin bir açıklama yayınlayan Tatlıses, ''( YARGI ) dizisinde kadın oyuncusu Pınar DENİZ çok başarılısın kızım!! hiç kimseyi takma ben seni anlıyorum aldığın ÖDÜL sana Helal olsun her hafta izliyorum başarın daim olsun kızım.!!'' ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses'ten Pınar Deniz'e destek: ''Ben seni anlıyorum'' - Resim : 3

 

İbrahim Tatlıses'ten Pınar Deniz'e destek: ''Ben seni anlıyorum'' ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Pınar Deniz Altın Kelebek Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.