İbrahim Tatlıses'ten örnek davranış! Elektriksiz kalan çaresiz aileye yardım edecek

‘İmparator’ lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına telefonla bağlandı. İbrahim Tatlıses, Esenyurt’ta bir apartmanın bodrum katında yaşayan ve kirasını ödeyemediği için elektrik sayacı sökülen Gönül Çeper’in kirasını üstlendiğini açıkladı.

Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlann “Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, elektrik sayacı sökülen çaresiz aileye yardımda bulunacağını açıkladı. Ünlü türkücünün bu hareketi ise takdir topladı.

15 GÜNDÜR ELEKTRİKSİZ EVDE YAŞIYORLAR

Esenyurt’ta bir apartmanın bodrum katında yaşayan Gönül Çeper’in bin lira kira verdiği eve, ev sahibi 3,5 katı para istedi. Gönül Çeper ise istenen zamlı kirayı ödeyemeyince elektrik sayacı ev sahibi tarafından sökülerek anne ve oğullarını karanlığa mahkum etti. İki oğluyla 15 gündür elektriksiz evde kalan kadının yaşadığı çaresizliğe İbrahim Tatlıses duyarsız kalamadı.

KİRALARINI İBRAHİM TATLISES ÖDEYECEK

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses programa bağlanarak “Kirasını ödeyemeyen kadın var ya onun kirasını ben üstlenmek istiyorum. Ev sahibiyle görüşeceğim. Ben ev sahibiyle görüşüp tümünü üstlenmek istiyorum.” diyerek yardımda bulundu.

İbrahim Tatlıses'ten örnek davranış! Elektriksiz kalan çaresiz aileye yardım edecek ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses neler oluyor hayatta
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.