İbrahim Tatlıses'ten kafa karıştıran paylaşım: 'Hanımla boşandık!'

Bir ay önce trafik kazası geçiren ve ölümden dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. En son kendisinden 43 yaş küçük asistanı Gülçin Karakaya ile sevgili olan ve büyü yüzünden ayrıldıklarını iddia eden Tatlıses, ''Hanımla boşandık!'' şeklindeki paylaşımıyla şaşkına çevirdi.

7 çocuğu ve 9 torunu bulunan 70 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından yaptığı ''Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum…'' şeklindeki paylaşımıyla görenleri şaşırttı. Tatlıses'in bu açıklaması şimdilerde ayrı olduğu sevgilisi Gülçin Karakaya'yı akıllara getirdi.

ibrahim tatlıses


''GÜLÇİN'LE GÖNÜL EVLİLİĞİ YAPTIM''

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ayrı olduğu asistanı ve eski sevgilisi Gülçin Karakaya için “Gülçin’le gönül evliliği yaptım” açıklamasında bulunmuştu. Tatlıses, ''Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim. Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği. Zaman ne gösterir bilinmez'' ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Tatlıses'ten kafa karıştıran paylaşım: 'Hanımla boşandık!' - Resim : 2

''EVLENİYORDUM, EVİME DOMUZ YAĞI SÜRMÜŞLER''

İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ile ayrılmalarını büyüye bağlamış, ilk eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlı hakkında şok eden iddialarda bulunmuştu: ''Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler. Ben burada çekirdek ailemi kurmuş evleniyordum. Ayrıyız şu an sevgilimle. Dünya bir tarafa o bir tarafa. Seviyorum. O da beni seviyor. Ben bütün mallarımı onun üstüne yapmazsam şerefsizim. İnşallah barışırız. Telefonda görüşmüyoruz. Domuz yağı sürünce ne olur? Görüşmek istemiyor. Ben ona ev de aldım, araba da aldım. Ona feda olsun. O benim sol yanım, kalbim. Kimsem de yok. O yanımdaydı. Evet Gülçin Karakaya. Yaş farkı falan önemli değil. Çocuklar para gitmesin diye bakıyor.''

 

 

 

 

 

İbrahim Tatlıses'ten kafa karıştıran paylaşım: 'Hanımla boşandık!' ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses boşanma Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.