İbrahim Tatlıses’ten Deniz Seki’ye olay yorum!

Dokuz yıl aradan sonra tekrar seyirciyle buluşan İbo Show'a şarkıcı Deniz Seki konuk oldu. Son dönemlerde verdiği kilolarla adından söz ettiren Seki'ye Tatlıses takılmadan edemedi.

Star TV ekranlarından izleyicilerle buluşan İbo Show'un bu haftaki konukları Deniz Seki, İrem Derici, Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl oldu. Programın bu haftaki bölümüne, ünlü türkücünün, Deniz Seki'ye gafı damgasını vurdu.

İbrahim Tatlıses’ten Deniz Seki’ye olay yorum!

Son zamanlarda yeni imajıyla ve verdiği kilolarla magazin gündeminden düşmeyen Deniz Seki'nin son hali büyük şaşkınlık yaratmış, estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Geçen yaz 76 kiloya çıkan Deniz Seki soluğu yaşam koçu Şeyda Coşkun’da almıştı. 8 ayda 22 kilo veren Seki, 54 kiloya düşmüştü.

"ANLAT ANLAT DA KİMSE YÜZÜME BAKMASIN"

İbrahim Tatlıses, aşkı unuttuğunu ve Seki'den aşkı kendisine tarif etmesini istedi. Seki, "Senin başka aşkların var. Çocukların, torunların var. Meslek aşkın var." dedi. Bunun üzerine İbrahim Tatlıses, "Anlat anlat da yüzüme kimse bakmasın." dedi.

İbrahim Tatlıses’ten Deniz Seki’ye olay yorum! - Resim : 2

Bu lafların üzerine Seki'ye kızan İbrahim Tatlıses, ünlü şarkıcıya kilosu ile ilgili şaka yaptı. Uzunca bir süredir kilo veren ve fit bir görüntüsüyle magazin gündeminden düşmeyen Seki'ye, "Hani zayıflamıştın! Davul gibi olmuşsun!" dedi.

İbrahim Tatlıses’ten Deniz Seki’ye olay yorum! - Resim : 3


TATLISES'TEN SEKİ'YE: DAVUL GİBİ OLMUŞSUN

Programda sohbet esnasında Tatlıses, Seki'ye "Hani zayıflamıştın, şişmanlamışsın. Davul gibi olmuşsun" derken Deniz Seki ise "Aşk olsun" diyerek karşılık verdi. Araya giren Sinan Akçıl ortamı yumuşattı.

İbrahim Tatlıses’ten Deniz Seki’ye olay yorum! - Resim : 4


SEKİ ŞAKA OLDUĞUNU KISA SÜREDE ANLADI

Tatlıses'in bu sözleri kendisine söylemediğini düşünen Seki, ilk başta ünlü türkücüyü duymadı. Ancak Tatlıses üsteledi ve Seki'yi uyardı. Duruma bozulan Seki, kısa sürede Tatlıses'in kendine şaka yaptığını anladı.

 

İbrahim Tatlıses’ten Deniz Seki’ye olay yorum! ile ilgili etiketler Deniz Seki İbrahim Tatlıses Sinan Akçıl ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.