İbrahim Tatlıses'ten barışma teklifini reddeden Gülçin Karakaya'ya 'nankör' göndermesi

Şanlıurfalı 70 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kendisinden 43 yaş küçük olan sevgilisi Gülçin Karakaya ile sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Tatlıses'in, eski aşkıyla yeniden barışmak istediği ancak barışma isteğinin geri çevrildiği iddia edildi. Tatlıses'in Twitter hesabından yaptığı 'nankör' paylaşımı eski sevgilisine gönderme olarak yorumlandı.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, uzunca bir süredir kendisinden yaşça küçük olan asistanı Gülçin Karakaya ile aşk yaşıyordu. İlişkileri hakkında ''Bizimki gönül evliliği. Resmiyete döker miyiz? Zaman gösterir...'' diyen Tatlıses, Karakaya ile bir süre önce ayrılmıştı. Ancak iddialara göre; Tatlıses ayrılığa çok fazla dayanamayıp eski aşkına zeytin dalı uzattı.


GÜLÇİN KARAKAYA AŞKLARINA YENİ BİR ŞANS DAHA VERMEDİ

İbo Show’un çekimleri nedeniyle sık sık İstanbul'a gelen Tatlıses’in şehirden ayrılmadan önce barışmak için Gülçin Karakaya ile görüşmek istediği ancak bu teklifinin geri çevrildiği belirtildi.

İbrahim Tatlıses'ten barışma teklifini reddeden Gülçin Karakaya'ya 'nankör' göndermesi

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İbrahim Tatlıses’in, “Bazılarıda vardırki hiç bir şey yaşatmamışsa onları ne yapacaksın mesela ya hepten sileceksin yada hiç anmayacaksın çünkü onlar anılmaya bile değmezler işte ALLAH insanları onlardan etmesin hele nankör hiç etmesin” şeklindeki tweet'i kafaları karıştırdı. Barışma teklifi geri çevrilen Tatlıses'in bu ifadeleri eski sevgilisine sitemde bulunduğu şeklinde yorumlandı.

İbrahim Tatlıses'ten barışma teklifini reddeden Gülçin Karakaya'ya 'nankör' göndermesi - Resim : 2

Ünlü türkücü bir sonraki manidar paylaşımında ise ''Yedik KAZ etinden doyduk LEZETİNDEN'' ifadelerine yer verdi.

İbrahim Tatlıses'ten barışma teklifini reddeden Gülçin Karakaya'ya 'nankör' göndermesi - Resim : 3

Magazin kulislerinde, Karakaya’nın Tatlıses’in telefonlarına bile bakmadığı, kendisini kızdıracak nispet paylaşımlarına yer vermesinin İmparator’u iyice çileden çıkardığı konuşuluyor. Bu yaşananlar sonrasında ise Tatlıses’in sosyal medyadan kendisine ‘Nankör’ ifadesini kullanması dikkatlerden kaçmadı. Tatlıses, genç aşkını, 20'li yaşlarından beri ilişkisi olduğu ve 9 yıl önce boşandığı Ayşegül Yıldız ile tanıştırmıştı. Çiftten evlilik haberi gelmesi beklenirken ayrıldıkları ortaya çıkmıştı.

İbrahim Tatlıses'ten barışma teklifini reddeden Gülçin Karakaya'ya 'nankör' göndermesi - Resim : 4

 

İbrahim Tatlıses'ten barışma teklifini reddeden Gülçin Karakaya'ya 'nankör' göndermesi ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Sosyal Medya Twitter Gülçin Karakaya ayşegül yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.