İbrahim Tatlıses'ın sıkıştığı araçtan çıkarılma anları canlı canlı yayınlandı! İşte o anlar...

Sanatçı İbrahim Tatlıses, kızıyla beraber Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses, uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı araçtan çıkarıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tatlıses'in çıkarılma anları ise saniye saniye canlı olarak yayınlandı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses yaralandı.

İbrahim Tatlıses'ın sıkıştığı araçtan çıkarılma anları canlı canlı yayınlandı! İşte o anlar...

(Tatlıses'in aracı)

İBRAHİM TATLISES'İN ARAÇTAN ÇIKARILMA ANLARI YAYINLANDI

Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İbrahim Tatlıses'in yanında kızının da olduğu öğrenildi.

İbahim Tatlıses uzun uğraşlar sonucu araçtan çıkarıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tatlıses'in araçtan çıkarılma anları ise saniye saniye canlı olarak yayınlandı. 

 İbrahim Tatlıses'ın sıkıştığı araçtan çıkarılma anları canlı canlı yayınlandı! İşte o anlar... - Resim : 2

(Basının görüntü alması engellendi)

 

 

 

 

İbrahim Tatlıses'ın sıkıştığı araçtan çıkarılma anları canlı canlı yayınlandı! İşte o anlar... ile ilgili etiketler kaza İbrahim Tatlıses video kaza yeri olay yeri imparator tatlıses görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.