İbrahim Tatlıses'in gözyaşları... Anısını anlatırken sahnede hüngür hüngür ağladı

70 yaşındaki İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. 12 yıl aranın ardından yeniden sevenlerinin karşısına çıkmanın heyecanının yaşayan Tatlıses, sevenleriyle bir anısını paylaşırken gözyaşlarına boğuldu. Ünlü şarkıcı anlattıklarıyla herkesi duygulandırdı.

14 Mart 2011’de de Maslak’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu kafasından vurulan ve uzunca bir süre sağlık sorunları yaşayan, bu süreçte de sahnelerden uzak kalan İbrahim Tatlıses, 12 yıl aradan sonra ilk konserini Eylül 2021'de vermişti. Yıllar sonra yeniden hayranlarıyla buluşmaya devam eden 70 yaşındaki sanatçı, kendisini dinlemeye gelenlerle duygulandıran bir anısını paylaştı.


ANISINI ANALTIRKEN DUYGUSAL ANLAR YAŞADI


Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; İbrahim Tatlıses, önceki akşam Günay Restaurant’da sevenleriyle bir araya geldi. Ünlü türkücü, konserinde karşısında İranlı hayranlarını görünce gözyaşlarına tutamadı. "Anılarım canlandı" diyen sanatçı, bir de anısını anlattı.

İbrahim Tatlıses'in gözyaşları... Anısını anlatırken sahnede hüngür hüngür ağladı

'İmparator' lakaplı şarkıcı, "İstanbul'a ilk geldiğimde adamın birinin düğününe gittim, sonra onun oğlunun sünnetine gittim. O da büyüdü, onun düğününe, sonra onun oğlunun sünnetine gittim" dedi.


''ANNEM TORUNUNUN TORUNUNU GÖRDÜ''

2019'da kaybettiği annesi Leyla Tatlı'ya olan sevgisini her fırsatta dile getiren Tatlıses, "Düşünün benim annem torununun torununu gördü" diyerek, bir kez daha gözyaşlarını tutamadı.

 

 

İbrahim Tatlıses'in gözyaşları... Anısını anlatırken sahnede hüngür hüngür ağladı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Konser imparator
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.