İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'nin istediği reklam ücreti dudak uçuklattı

69 yaşındaki İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'in gelini sosyetik güzel Yasemin Şefkatli'ye reklam teklifi yağıyor... Son olarak bir telefon firmasından teklif alan Şefkatli ücreti az bulunca 1 milyon lira istedi. Ancak Tatlıses'in gelinini istediği ücret çok bulununca tekliften vazgeçildi.

Uzun zamandır aşk yaşadığı İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi müzisyen olan oğlu İdo Tatlıses ile geçtiğimiz yıl 7 Ekim'de Raffles Otel’de düzenlenen muhteşem bir törenle hayatını birleştiren Yasemin Şefkatli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'nin istediği reklam ücreti dudak uçuklattı


İbrahim Tatlıses'in, oyuncu Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen 29 yaşındaki oğulları İdo Tatlıses ile evlendikten sonra magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Yasemin Şefkatli'ye teklif yağıyor. 5 ay önce İdo Tatlıses’le nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli’nin evlilikle birlikte işleri de açıldı.

450 BİN LİRA TEKLİF ETTİLER, 1 MİLYON LİRA İSTEDİ!

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Sosyetik güzel Şefkatli, birçok markadan reklam teklifi almaya başladı. Son olarak bir telefon firması, reklamlarında oynaması için ünlü isme 450 bin lira teklif etti. Yasemin Şefkatli 1 milyon lira talep edince, taraflar arasında anlaşma sağlanamadı.

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'nin istediği reklam ücreti dudak uçuklattı - Resim : 2

 

 

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'nin istediği reklam ücreti dudak uçuklattı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.