İbrahim Tatlıses'e şok üstüne şok! Star TV'deki İbo Show programı yayından kaldırıldı

Onur Akay, İbrahim Tatlıses'in devlete 120 milyon TL borcu olduğunu ve eski dostu Şivan Perwer’e olan borcunu da ödemeyince icralık olduğunu duyurmuştu. İbrahim Tatlıses’in mal varlıkları ile ilgili haciz belgelerini yayınlayan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Star TV yönetimi tarafından İbo Show’un yeni sezonda yayından kaldırıldığını duyurdu. İşte İbrahim Tatlıses'in Star TV'de yayınlanan İbo Show programının yayından kaldırılma nedeni...

Ailesiyle davalık olan ve maddi sıkıntılar çeken İbrahim Tatlıses büyük bir şok daha yaşadı. İlk eşi Adalat Sara ve en büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile davalık olan ünlü türkücü son olarak Şivan Perwer’le de mahkemelik olmuştu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, İbrahim Tatlıses'in mal varlıkları üzerinde haciz olduğuna dair belgeler yayınlamıştı. Son olarak Akay, İbrahim Tatlıses'in Star TV'de yayınlanan İbo Show programının yayından kaldırıldığını duyurdu.


EŞİNE HAKARET ETTİĞİ İÇİN PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILDI 


Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Onur Akay, “Star TV ekranlarında yayınlanan İbrahim Tatlıses’in İbo Show isimli programı sezon finali yapmış ve yeniden Eylül ayında Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacaktı. Ancak Star TV yönetimi, İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’ya 'karayılan 've 'büyücü' diyerek hakaret etmesi nedeniyle, İbo Show’la yollarını ayırdı. Tatlıses’in her kesimden tepki alması 9 yıl sonra başlayan programının da sonu oldu. Tatlıses ve ekibi ise şimdilerde yeni kanal arayışına girdi.” ifadelerini kullandı.

 İbrahim Tatlıses'e şok üstüne şok! Star TV'deki İbo Show programı yayından kaldırıldı

URFA’DAKİ ARSALARINA DA HACİZ KARARI ÇIKTI


Ayrıca Onur Akay, İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa’daki arsalarına haciz kararı çıkarıldığını da belgesi ile yayınladı.

Akay, “İbrahim Tatlıses'in memleketi Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi’ndeki arsalarına hem Belediyeler, hem sosyal sigortalar kurumu hem de şahıslar icra takibi başlattı. Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi’ndeki imara açılmış 1.856.36 M2 ile yine aynı ilçedeki 2.518.19 M2 arsalarına, 2010 yılında haciz kararı çıkarılmış ancak işlem yapılmamıştı. Avukatlar bu arsalar için yeniden haciz kararı çıkarttı.” açıklamasında bulundu.

 

İbrahim Tatlıses'e şok üstüne şok! Star TV'deki İbo Show programı yayından kaldırıldı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Onur Akay Star TV ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.