İbrahim Tatlıses ve Tuba Ekinci atışması sandıktan çıktı!

Tuba Ekinci'nin İbrahim Tatlıses'i rezil ettiği ve Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasında yer alan sert atışma, sosyal medyada yeniden gündeme getirildi.

Uğradığı saldırı sonrası müzik piyasasından elini eteğini çeken İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı 'İbo Show' programında Tuba Ekinci ile atışmaları yeniden gündeme geldi.

DEMEDİĞİNİ BIRAKMIYOR

Birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından "Tatlıses, Tatlıses olalı böyle eziyet görmedi" başlığıyla paylaşılan videoda Tuba Ekinci, ünlü türkücüye demediğini bırakmıyor.

UNUTULMAZLAR ARASINDA

Tatlıses'in savunma pozisyonunda yer aldığı sert atışma, Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasında yer alıyor.

YENİ BİR ASKER ŞARKISI

'Türkiye'nin Aslanları' adını taşıyan bir şarkı çıkarmaya hazırlanan Tuğba Ekinci, klibini de askeri kışlada gerçek askerlerle beraber çekeceğini açıkladı.

Ayrıca çekimlerde kullanılması için bir çok silah şirketinden de teklif aldığını belirten şarkıcı, üzerine özel olarak dikilen askeri kamuflajı giyerek silahlarla beraber objektiflere poz verdi.

İbrahim Tatlıses ve Tuba Ekinci atışması sandıktan çıktı! ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci İbrahim Tatlıses ibo şov ferhat güzel atışma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.