İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızları Melek Zübeyde yıllar sonra ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş ile birlikteliğinden dünyaya gelen ve gözlerden uzakta bir yaşam süren kızı Zübeyde Melek Akkaş, Dilan Çıtak ile Levent Dörter'in düğününde ortaya çıktı. Dilan Çıtak'ın düğününe katılan İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, Melek Zübeyde ile sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Annesi Perihan Savaş'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Melek Zübeyde güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki akşam uzun zamandır aşk yaşadığı meslektaşı Levent Dörter ile nikah masasına oturdu. Dilan Çıtak Tatlıses'i bu mutlu gününde kardeşleri İdo Tatlıses ve Melek Zübeyde yalnız bırakmadı.

SON HALİNİ YASEMİN ŞEFKATLİ PAYLAŞTI

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, düğünün ardından Instagram hesabından İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın gözlerden uzakta büyüttükleri kızları Melek Zübeyde ile fotoğraflarını paylaştı.


Anne, babası ve kardeşlerinin aksine gözlerden uzak bir hayat tercih eden Melek Zübeyde, yurt dışında 3 çocuğuyla birlikte yaşıyor. Kamera karşısına çıkmayı tercih etmeyen 39 yaşındaki Melek Zübeyde'nin annesine olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı. Melek Zübeyde'nin annesi Perihan Savaş'tan Savaş Zafer adında bir de erkek kardeşi var.

İşte Yasemin Şefkatli'nin Melek Zübeyde Akkaş ile olan o paylaşımı:

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızları Melek Zübeyde yıllar sonra ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızları Melek Zübeyde yıllar sonra ortaya çıktı

 

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızları Melek Zübeyde yıllar sonra ortaya çıktı ile ilgili etiketler Perihan Savaş İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak Tatlıses Düğün Sosyal Medya melek zübeyde akkaş Levent Dörter
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.