İbrahim Tatlıses haciz şokuyla sarsıldı!

Türkücü İbrahim Tatlıses hakkında çıkan haciz haberlerine açıklık getirdi.

Sosyal medya hesabından bir magazin programında kendisi hakkında yapılan haciz haberine açıklık getiren İbrahim Tatlıses, haberde bahsedilen haciz olayının kendi dükkanına gelmediğini söyleyen İbrahim Tatlıses konuya açıklık getirdi ve yaşananların oğlu Ahmed Tatlıses’in dükkanında meydana geldiğini söyledi. İşte İbrahim Tatlıses’in, “Bunu herkes görsün lütfen ve bu tür ayıpları hep yapıyorsunuz artık yeter ben ticaret yapan bir insanım ayıp vallahide billahide “AYIP”…” notunu düşerek haciz haberine dair getirdiği sitem dolu o açıklama…

ibrahim-tatlises-ic-2

Biraz önce bir magazin programında şahsımın restoranına haciz geldiği iddia edildi. Beni de, sevenlerimi de hem yoruyor hem üzüyorsunuz. HACİZ şoku adı altında verdiğiniz haberde bahsettiğiniz mekan benim değil, oğlum Ahmet Bey'in restoranı. Biliyorsunuz biz franchise bayilik veriyoruz. Oğlumda aynı şekilde TATLISES KEBAP olarak bayimizdir. Oğlumun ticari hayatı kendini bağlar ve kenti ticari meselesini kendi çözer. Lütfen araştırmadan haber yapıp, benim ticari hayatımı zedelemeyin. Derhal bir düzeltme yapın rica ediyorum, yoksa hakkımı yasal yollarda arayacağım'' dedi.

İbrahim Tatlıses haciz şokuyla sarsıldı! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Haciz Instagram ibo tatlıses kebap
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.