İbrahim Tatlıses aracıyla takla attı! İşte kaza yerinden ilk görüntüler

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, içinde kızının da bulunduğu aracıyla Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken kaza geçirip takla attı. İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. İşte Tatlıses'in geçirdiği kaza yerinden ilk görüntüler...

Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde İbrahim Tatlıses'in aracı seyir halindeyken şarampole yuvarlandı. Tatlıses'in kızının da içinde bulunduğu araçta sıkıştığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.  Muğla Bodrum’da trafik kazası geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 Kazada ağır hasar alan aracın içerisinde sıkışan İbrahim Tatlıses ve kızını kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

İşte İbrahim Tatlıses'in geçirdiği trafik kazasının görüntüleri...



İbrahim Tatlıses aracıyla takla attı! İşte kaza yerinden ilk görüntüler

İbrahim Tatlıses aracıyla takla attı! İşte kaza yerinden ilk görüntüler - Resim : 2

İbrahim Tatlıses aracıyla takla attı! İşte kaza yerinden ilk görüntüler - Resim : 3

İbrahim Tatlıses aracıyla takla attı! İşte kaza yerinden ilk görüntüler - Resim : 4

İbrahim Tatlıses aracıyla takla attı! İşte kaza yerinden ilk görüntüler - Resim : 5

 

 

İbrahim Tatlıses aracıyla takla attı! İşte kaza yerinden ilk görüntüler ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses kaza Bodrum Trafik kazası yalıkavak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.