İbrahim Tatlıses adaylık için mülakata girdi!

AK Parti'den 4. kez milletvekili aday adaylığına başvuran İbrahim Tatlıses bugün mülakattan geçti. İzmir'den aday olan Tatlıses çıkışta, "Mülakat süper geçti, Reis ile birlikte yola devam" dedi. İbrahim Tatlıses, siyasete girmesi durumunda bir planı olup olmadığına dair soruya "Planımız yok" cevabını verdi.

AK Parti'de 24 Haziran'daki 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday belirleme süreci devam ediyor. İzmir'den aday adayı olan sanatçı İbrahim Tatlıses de bugün mülakat için AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.

"SÜPER GEÇTİ"

Genel merkezde bir saat kalan İbrahim Tatlıses, çıkışta gazetecilere açıklamada bulundu. İbrahim Tatlıses, "Mülakat süper geçti, Reis ile birlikte yola devam" dedi.

İZMİR'İ SEÇME NEDENİNİ AÇIKLADI

İbrahim Tatlıses, neden İzmir'den aday adayı olduğunun sorulması üzerine de "Çünkü oraya yerleştim, bütün her şeyim orada" ifadesini kullandı.

'PLANIM YOK'

Siyasete girmesi durumunda neler planladığına yönelik soru üzerine de İbrahim Tatlıses, "Planımız yok. Beyfendinin yanında durmak yeter bize" dedi.

İbrahim Tatlıses adaylık için mülakata girdi! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses AK Parti milletvekili aday adayı mülakat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.