İbrahim Tatlıses 20 yıl aradan sonra Köln'de sahne aldı!

20 yıl aradan sonra Almanya'nın Köln şehrinde konser veren İbrahim Tatlıses, üç saatlik performansıyla kendisini dinlemeye gelenlere eşsiz bir gece yaşattı. Ünlü türkücü, "En son buraya geldiğimde aranızda daha doğmamış olanlar vardı.' dedi.

Konser maratonuna devam eden İbrahim Tatlıses, dün akşam Almanya’nın Köln şehrindeki Lanxess Arena’da sahne aldı.

İbrahim Tatlıses, üç saatlik sahne performansı ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti sundu. ‘Dom Dom Kurşunu’, ‘Şemmame’, ‘Bir Taş Attım Pencereye’ gibi hareketli parçalarıyla Almanya seyircisini coşturan Tatlıses; ‘Yalan’, ‘Bebeğim’ gibi slow şarkılarıyla da duygusal anlar yaşattı.

"BU GECE ÇOK GÜZELSİNİZ"

Almanya’nın Köln şehrinde 20 yıl sonra sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, "En son buraya geldiğimde aranızda daha doğmamış olanlar vardı. 20 küsür seneden sonra sizleri burada yine karşımda görmek beni çok mutlu etti. Bu gece çok güzelsiniz” sözleriyle duygularını paylaştı.

Konser esnasında İmparator'un bir hayranı, ünlü isme sarılmak için sahneye fırladı. Güvenliklerin müdahalesine izin vermeyen sanatçı, hayranını sahneye alarak sohbet etti. İbrahim Tatlıses, hayranlarının isteklerini geri çevirmeyerek, bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

İbrahim Tatlıses 20 yıl aradan sonra Köln'de sahne aldı! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.