'2021'de dünyayı büyük bir felaket bekliyor'

Kimyager, Biyoteknoloji ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mayıs ayında SuperHaber YouTube kanalında 2021'de dünyayı büyük bir felaketin beklediğini söylemişti. Prof. Dr. Saraçoğlu'nun o videosu büyük ses getirdi.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, koronavirüsün ilk dönemlerinde virüsten korunmak için doğal bitkiler ve uçucu yağların mucizevi gücünü SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e anlatmıştı.

2021 YILI İÇİN 'FELAKET' UYARISI

Verdiği röportajda 2021'de dünyayı büyük bir felaket beklediğine de değinen Saraçoğlu, koronavirüs ile mücadelede alınacak önlemlerin yanı sıra sağlıklı, doğru beslenmek ve bağışıklık sistemini güçlendirici doğal bitkilerden yararlanmanın önemine işaret etmişti.

Saraçoğlu, röportajın ikinci bölümünde koronavirüsten korunmak için doğal bitkiler ve uçucu yağların mucizevi sırrını anlatmıştı.

BÜYÜK SES GETİRDİ

Saraçoğlu'nun bu röportajı YouTube'da büyük ses getirdi. 500 bin kişi tarafından izlenen röportaj, çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

'2021'de dünyayı büyük bir felaket bekliyor' ile ilgili etiketler SuperHaber İbrahim Saraçoğlu 2021
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.