İbrahim Kutluay'dan Meryem Uzerli açıklaması!

Önceki gün Demet Şener ile 12 yıllık evliliğini sonlandıran İbrahim Kutluay'ın hakkında "Boşanır boşanmaz soluğu Meryem Uzerli ile gecelerde aldı." haberleri çıktı. Kutluay çıkan haberleri haberleri yalanladı.

Demet Şener ile 12 yıllık evliliğini resmi olarak bitiren İbrahim Kutluay, hakkındaki iddialara yazılı bir açıklamayla yanıt verdi.

"GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Kutluay, boşanma davasının görüldüğü gün soluğu gece kulüplerinde alıp oyuncu Meryem Uzerli ile sarmaş dolaş eğlendiğine ilişkin haberleri yalanladı. Kutluay, yaptığı yazılı açıklamada:

" Bugün sosyal medyada hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İçinde bulunduğum hassas dönemde bu ve benzeri asılsız iddialara itibar edilmemesini ve herkesin anlayışını önemle rica ederim. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

İbrahim Kutluay'dan Meryem Uzerli açıklaması! ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay Demet Şener Meryem Uzerli Aşk sevgili mi
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.