İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza kuaförde birbirine girdi!

Eski milli futbolcu İbrahim Kutluay ve 11 yıldır aşk yaşadığı Edwina Sponza, Bebek'teki bir kuaförde karşılaşınca birbirlerine girdiler. İşte tüm detaylar…

İbrahim Kutluay'ın, uğruna 12 yıllık evliliğini bitirdiği Edwina Sponza ile ilişkisine akıl sır ermiyor. İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden İbrahim Kutluay ve Edwina Sponza yeniden yollarını ayırdı. Ayrılık kararı alan ikili önceki gün Bebek'te karşılaştı. Kuaförde bakım yaptırdıktan sonra aracının gelmesini bekleyen Edwina Sponza'yı gören eski milli basketbolcu sinirlerine hâkim olamadı.

Hürriyet'in haberine göre; Edwina Sponza'ya küfür eden Kutluay, "Defol git, mahallemde ne işin var" diye bağırmaya başladı. Edwina Sponza da "Sana mı soracağım, asıl sen git" diyerek karşılık verince ortalık karıştı. Meraklı bakışlara aldırış etmeyen eski âşıklar yüksek sesle kavga etmeye başladı. Aracı gelen Edwina Sponza'nın oradan ayrılmasıyla kavga da sona erdi.

 

İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza kuaförde birbirine girdi! ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.