İbrahim Karagül kimdir? Neden ayrıldı?

İbrahim Karagül kimdir, neden ayrıldı soruları gündem oldu. Yeni Şafak gazetesinin 2012 yılında genel yayın yönetmeni görevine getirilen İbrahim Karagül bugün görevinden ayrıldığını açıkladı. İbrahim Karagül kimdir ve neden ayrıldı detaylı bilgiler haberimizde.

İbrahim Karagül kimdir? Neden ayrıldı? Yeni Şafak gazetesinin 8 yıldan beri genel yayın yönetmenliğini yapan İbrahim Karagül 2020 yılının son günü bu görevini devir edeceğini açıkladı. Yeni Şafak’taki meslektaşlarına gönderdiği e-posta ile onlara veda etti.

Yeni Şafak’ın kendi sitesinde paylaştığı o veda postasında “Türkiye mücadeleleri ve fedakarlıkları tartışılmaz. 25 yıllık Yeni Şafak’tayım. Başka bir hayat mümkün mü, deneyeceğim. Yeni Şafak’ta yazmaya ve ülkemiz için mücadeleye de devam edeceğim. Albayrak Medya Grubu’na ve Yeni Şafak’a daha güzel bir gelecek diliyorum. Daha da güçleneceğine inanıyorum. Katkılarımız her zaman devam edecektir. Daha güzel yarınlarda buluşmak umuduyla. Hepinize, güzel ve verimli bir çalışma hayatı, sağlık ve mutluluk dilerim. Hoşça kalın." Diyerek çalışma arkadaşlarına veda etti.

İbrahim Karagül Twitter hesabında sevenlerine ayrılacağını şu sözlerle açıkladı “Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmenliği görevimi 31 Aralık itibariyle devrediyorum.  Sekiz yıl önce güzel başladık, güzel bitirdik. Yeni Şafak’a ve Albayrak Medya Grubu’na minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 2021’in güzel başlangıçlara açılması dileğiyle.”

İbrahim Karagül kimdir? Neden ayrıldı?

İbrahim Karagül Kimdir?

İbrahim Karagül 1969 yılında Trabzon'un Şalpazarı ilçesine bağlı Sinlice köyünde doğmuştur. Türk gazeteci, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmasının ardından, dergi ve gazetelerde çalışmaya başlamıştır. 1995 yılında Yeni Şafak gazetesinde çalışmaya başlayan Karagül, bu gazetede üstlendiği Dış Haberler Editörlüğü ve özellikle uluslararası ilişkiler alanında yazdığı köşe yazıları ile tanınmıştır.

Uzun yıllar bu görevini sürdüren Karagül, 2011 yılında TVNET televizyonunun genel yayın yönetmenliğine getirilmiş ve bu televizyonda çeşitli programlar yapmıştır. 2012 yılı Temmuz ayında Yeni Şafak'ın genel yayın yönetmenliğine getirilen Karagül halen bu görevini sürdürmektedir. İbrahim Karagül evli ve iki çocuğu vardır.

İbrahim Karagül kimdir? Neden ayrıldı? ile ilgili etiketler İbrahim Karagül kimdir kaç yaşında neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.