İbrahim Erkal'ın ölüm yıl dönümünde eşi Filiz Erkal'dan özlem dolu paylaşım

2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal, sanatçının ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan duygusal bir paylaşımda bulundu.

"Canısı", "De Get Yalan Dünya" ve "Çare Gelmez" gibi birçok unutulmaz esere imza atan şarkıcı İbrahim Erkal, 2017 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. Ani ölüm ile sevenlerini yasa boğan İbrahimm Erkal, ardından gözü yaşlı bir eş ve 3 çocuk bırakmıştı. Ölümünün üzerinden geçen 6 yıllık süreçte eşi Filiz Erkal, zaman zaman eşiyle birlikte mutlu günlerine ait olan fotoğrafları paylaşarak eşine olan özlemini dile getiriyor.

ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE EŞİNDEN DUYGUSAL PAYLAŞIM!

Bugün Erkal'ın ölümünün üzerinden 6 yıl geçti. Filiz Erkal, eşinin ölüm yıl dönümü nedeniyle duygu yüklü bir paylaşımda bulunarak eşine olan hasretini bir kez daha yineledi.

İşte İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'ın özlem dolu paylaşımı...

''Yine sensiz bir yıl daha geçti kelimelerle ifade edemeyeceğim en büyük özlemim ve hasretim olarak kalacaksın!…mekanın cennet olsun Kıymetlim''

İbrahim Erkal'ın ölüm yıl dönümünde eşi Filiz Erkal'dan özlem dolu paylaşım

İbrahim Erkal'ın ölüm yıl dönümünde eşi Filiz Erkal'dan özlem dolu paylaşım ile ilgili etiketler Filiz Erkal İbrahim Erkal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.