İbrahim Erkal'ın kızı kocaman oldu! Dilara Erkal güzelliğiyle büyüledi

11 Mayıs 2017'de beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal'ın 2003 yılında evlendiği Filiz Akgün'den dünyaya gelen büyük kızı Dilara Hatice Erkal 18 yaşına bastı. İbrahim Erkal'ın kızı Dilara Erkal'ın son hali görenleri şaşırttı. Filiz Akgün kızının yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

2017 yılında beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal ile eşi Filiz Erkal'ın kızları Dilara Erkal 18 yaşına bastı. Filiz Erkal kızının yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

"SEVGİLİMİN EMANETİ..."


Kızının fotoğrafını paylaşan Erkal, gönderisine "Benim ilk göz ağrım güzel kızım ne çabuk zaman geçti... Sen 18 oldun! Bu yaşın sana güzellikler getirsin. Ömrün boyunca yüzün gülsün, iyi insanlar çıksın hep karşına... Canım sevgilimin emaneti ömrüm... İyi ki doğdun, iyi ki varsın... Seni seviyorum bebeğim" notunu düştü.

İbrahim Erkal'ın kızı kocaman oldu! Dilara Erkal güzelliğiyle büyüledi

'Yalnızım', 'Sırılsıklam' ve 'Canısı' gibi unutulmaz şarkılara imza atan İbrahim Erkal ile Filiz Erkal'ın büyük kızları Dilara Erkal'ın son hali görenleri şaşırttı. Dilara Erkal için 'ne kadar büyümüş' yorumları yapıldı.


12 Nisan 2017'de evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren ve bir ay komada kalan Erkal, 50 yaşında hayata veda etmişti. İbrahim Erkal'ın 2003 yılında nikah masasına oturduğu Filiz Erkal ile evliliğinden Dilara Hatice Erkal, Elif Su Erkal, Levent Erkal adında üç çocuğu bulunuyor.

İbrahim Erkal'ın kızı kocaman oldu! Dilara Erkal güzelliğiyle büyüledi - Resim : 2

İbrahim Erkal'ın kızı kocaman oldu! Dilara Erkal güzelliğiyle büyüledi - Resim : 3

İbrahim Erkal'ın kızı kocaman oldu! Dilara Erkal güzelliğiyle büyüledi ile ilgili etiketler Sosyal Medya ibrahim erkal Filiz Erkal Dilara Erkal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.