İbrahim Erkal'a büyük saygısızlık! Eşi Filiz Erkal, Kocaelispor taraftarlarına tepki gösterdi

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Kocaelispor sahasında BB Erzurumspor'u misafir etti. Maçın devre arasında 2017 yılında beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sevilen "Canısı" şarkısı yüzünden kavga çıktı. Edilen küfür sonrası İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma isyan etti. Filiz Erkal, 'Rahmetli eşime yapılan bu saygısızlık beni çok üzdü' dedi.

Kocaelispor ile Erzurumspor maçında İbrahim Erkal yüzünden kavga çıkmıştı. Maçın devre arasında İbrahim Erkal'ın 'Canısı' şarkısı çalınca, bazı taraftarların tepki gösterdiği iddia edilmişti. Ünlü sanatçıya edilen küfür sonrası Erkal'ın eşi Filiz Erkal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma isyan etti.

İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Rahmetli eşime yapılan saygısızlık beni çok üzdü... Kocaelispor taraftarı ölmüş insandan ne istemiş olabilirsiniz acaba çok merak ediyorum. Tabii ki sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Bir şey yaparken düşünün ailesini, çocuklarını, sevenlerini empati yapın. Yaptığınız terbiyesizlik insanlık dışı davranıştır. Daha çok şey yazmak isterim de sizin gibiler onu da onur sayar" diyerek tepki gösterdi.

İbrahim Erkal'a büyük saygısızlık! Eşi Filiz Erkal, Kocaelispor taraftarlarına tepki gösterdi


TARAFTAR HESAPLARINDAN AÇIKLAMA

Erzurumspor, Twitter hesabından "İbrahim Erkal onurumuzdur! O'na saygısızlık Erzurum'a saygısızlıktır. Canısı ve diğer tüm eserleriyle gurur duyduğumuz sanatçımız İbrahim Erkal, Erzurum var oldukça şarkılarıyla yaşayacaktır. Sevgisini kalbimize nakşettiğimiz ozanımızı rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Dadaşlar taraftar grubu Twitter'dan, "Dün oynadığımız Kocaelispor maçında stadyum da çalınan İbrahim Erkal şarkısına 3-5 kendini bilmez çapulcunun yaptığı terbiyesizliği tabii ki Kocaelispor camiasına mal edemeyiz ama dün yaşananlar büyük Erzurumspor camiasını üzmüştür" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Kocaelispor taraftarı da Instagram'dan açıklama yaparak yapılan uygunsuz davranışı kınayarak ''Dün akşam B. B. Erzurumspor ile oynadığımız müsabakanın devre arasında rahmetli sanatçımız İbrahim Erkal’ın seslendirdiği ve bizlerinde Sayın İbrahim Erkal’ın anısına açmış olduğumuz müziğe tepki gösteren iki üç taraftarın yapmış olduğu uygunsuz davranışı kesinlikle tasvip etmiyor, İbrahim Erkal’ı Kocaelispor camiası olarak rahmetle anıyoruz.'' sözlerine yer verildi.

 

 

İbrahim Erkal'a büyük saygısızlık! Eşi Filiz Erkal, Kocaelispor taraftarlarına tepki gösterdi ile ilgili etiketler Erzurumspor Sosyal Medya ibrahim erkal Filiz Erkal kocaelispor
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.