İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı

Ankara'nın kültür konuşulan, kitap sohbetleri yapılan mekanlarından İhtiyar Kitabevi'nin sahibiydi yazar İbrahim Çolak bu akşam saatlerinde Twitter'dan "Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım" deyip ailesine ve dostlarına veda etti. Dostları Çolak'a ulaşamadığını açıkladı. Bu akıllara "intihar mı etti?" sorusunu getirmişti. Ve korkulan oldu. Çolak'ın bu mesajın ardından intihar ederek canına kıydığı öğrenildi.

Sosyal medyada yazar Hasan Ali Toptaş hakkındaki iddiaların gündeme gelmesinin ardından sosyal medyada çeşitli kişiler hakkında doğruluğu bilinmeyen paylaşımlar yapıldı.

İşte bu tip iddialar arasında adı geçen bir isim de 2015'te kapanan Ankara'daki İhtiyar Kitabevi'nin sahibi yazar İbrahim Çolak'tı. 

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı

Çolak bu mesaj üzerine yaşadığı üzüntüyü belirtip helalleşmek istediği insanlar olduğunu belirtmişti.

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı - Resim : 2

Ancak, bu mesajdan bir süre sonra Çolak dostlarını şoke eden bir mesaj paylaştı.

Ancak mesajları bir vedayı içeriyordu. 

"Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım." diyerek söze başlayan Çolak sonrasında, "İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam. 
Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, "kendimize yakışanı yapalım” düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var." diyordu. 

Sonra da dostlarını, sevenlerini, ailesini kahreden, endişeye sevk eden son cümleyle "Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum." diyerek veda etti İbrahim Çolak. 

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı - Resim : 3

Çolak'ın bu tweetleri sevenlerinde 'canına mı kıydı" endişesine neden oldu.

Yazar Hakan Albayrak bu endişe ile aradığı Çolak'a ulaşamayınca sosyal medyadan "Abi neredesin? Ulaşamıyorum sana. Telefonunu aç, Allah aşkına. Allah bütün dertlerden büyüktür" diye seslendi. 

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı - Resim : 4

Hakan Albayrak bu mesajına da cevap alamayınca bir kez daha bu kez de endişelerini daha da ortaya koyan bir tweetle seslendi Çolak'a.

"Güzel abim, canım güzel abim, konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsunvardır bir hal çaresi, yoksa da yoktur, derdi paylaşıp paylaşıp zerrelere ayırırız, un ufak ederiz, dağılıp gider. Gözünü seveyim abi"İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı - Resim : 5

Sosyal medyada Çolak'ı tanıyan tanımayan birçok kişi de Hakan Albayrak'la benzer endişeleri paylaşarak kötü bir şey yapmaması çağrısında bulundu.

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı - Resim : 6

Dostları, sevenleri, tanıyan tanımayan birçok kişi endişeli mesajlar paylaşırken, iddiaları gündeme getiren Leyla ve kim olduğu bilinmeyen wetschmerz takma adını kullanan kişi  Çolak hakkındaki suçlamalarını sürdürüyordu.

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı - Resim : 7

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı - Resim : 8

Çolak hakkında teyit edilmeyen bazı paylaşımların da olduğu görüldü. 

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı - Resim : 9

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı - Resim : 10

Ancak, saatler sonra gerçek ortaya çıktı. İbrahim Çolak mesajı attıktan sonra canını kıymıştı. 

Çolak'ın cenazesinin ise Pursaklar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtildi.

Çolak'ın intihar ettiğine ilişkin haberler üzerine çarpıcı bir gelişme yaşandı. 

Taciz edildiğini iddia eden Leyla adlı hesabın sahibi, yaşananlardan sonra Twitter hesabını kapattı.

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı - Resim : 11

 

İbrahim Çolak'ın canına kıydığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Taciz İbrahim Çolak İhtiyar Kitabevi hakan albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.