'İntihara sürükleyen tweet'i atan FETÖ'cünün kızı' iddiası

İhtiyar Kitapevi sahibi ve yazar İbrahim Çolak'ın intiharı ile ilgili soruşturma genişletiliyor. Edinilen bilgiye göre, hakkında atılan bir tweet'ten sonra hayatına son veren Çolak'ın ölümüyle ilgili soruşturmada, Leyla Salinger takma ismiyle tweet atan Gülten Nur Batmaz da soruşturmaya dahil edildi. Yeni Akit, 'ifşa' tweet'ini atıp ortadan kaybolan Gülten Nur Batmaz'ın Kemal Batmaz'ın kızı olduğunu öne sürdü.

İhtiyar Kitabevi'nin sahibi yazar İbrahim Çolak, 'Leylasalinger' adlı twitter kullanıcısının taciz iddialarından sonra canına kıydı.

LEYLASALİNGER'İN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

İbrahim Çolak'ı 'taciz' ile suçlayan Leylasalinger takma adlı kullanıcı Twitter hesabından yaptığı son paylaşımında İhtiyar Kitabevi etiketi ile, 'Belki sizin de dilenecek bir özrünüz vardır ne dersiniz var mı öyle bir planınız?' ifadelerini kullanmıştı.

Çolak'ın intiharından sonra hesabını kapatan Leylasalinger'in İstanbul Barosu'na kayıtlı Avukat Gülten Nur Batmaz olduğu belirlendi.

SÜLALE BOYU FETÖ'CÜ

Öte yandan olayla  ilgili Yeni Akit'ten dikkat çekici iddia geldi.  Yeni Akit, Av. Gülten Nur Batmaz'ın babasının Adil Öksüz'den sonra FETÖ'nün iki numaralı adamı sözde Hava Kuvvetleri İmamı Kemal Batmaz olduğunu iddia etti.

'İntihara sürükleyen tweet'i atan FETÖ'cünün kızı' iddiası

Kemal Batmaz, 15 Temmuz hain darbe girişimini Akıncı Hava Üssü'nden yönetmişti. Örgüt içinde 'Sedat' kod adını kullanan FETÖ'cü Batmaz, önceki hafta sonuçlanan Akıncı Üssü Davası'nda 79 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kemal Batmaz'ın eşi yani Av. Gülten Nur Batmaz'ın annesi Gonca Batmaz hakkında da 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı. Tutuklu anne Gonca Batmaz, İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor.

GÜLEN HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARTAN HAKİMLİĞE HAKARET

Av. Gülten Nur Batmaz'ın 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında yakalama kararı çıkartan hakimliğe, 'Fetullah Gülen hakkında yakalama kararı çıkartan ist. 3. sulh ceza hakimliğinin ben çapına, bağımsızlığına tüküreyim' diyerek hakaret ettiği öğrenildi. Batmaz, bu mesajı da İbrahim Çolak hakkında 'taciz' iddiasında bulunduğu Leylasalinger adlı hesaptan paylaşmıştı.

'İntihara sürükleyen tweet'i atan FETÖ'cünün kızı' iddiası - Resim : 2

 

AMCA ŞAKİR BATMAZ

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimini Akıncı Üssü'ndeki 143'üncü Filo'dan Adil Öksüz ile birlikte yönettiği belirlenen ve 79 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen Kemal Batmaz'ın kardeşi Av. Gülten Nur Batmaz'ın amcası Şakir Batmaz'a da "terör örgütü yöneticiliği' suçundan 12,5 yıl hapis cezası verildi.

Öte yandan sosyal medyada Leylasalinger takma adını kullanan Av. Gülten Nur Batmaz'ın, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduğu ve üniversite yıllarında FETÖ'nün evleri ile yurtlarında kaldığı bilgisine ulaşıldı.

'İntihara sürükleyen tweet'i atan FETÖ'cünün kızı' iddiası ile ilgili etiketler İntihar FETÖ Kemal Batmaz İbrahim Çolak Leylasalinger
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.